Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Αδιανόητο παγκόσμιο ρεκόρ η ΜακΛάφλιν με 50.68! (vid)

Newsroom
Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Αδιανόητο παγκόσμιο ρεκόρ η ΜακΛάφλιν με 50.68! (vid)

bet365

Η απίθανη Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν έσπασε τα χρονόμετρα στο Ορεγκον, τερματίζοντας σε 50.68 τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ενα παγκόσμιο ρεκόρ που θα συζητείται για χρόνια, έκανε η Σίντνει ΜακΛάφλιν στον τελικό των 400μ. με εμπόδια, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Η Αμερικανίδα έσπασε το φράγμα των 51 δευτερολέπτων, τερματίζοντας στο αδιανόητο 50.68!!!

Εχει διαλύσει το παγκόσμιο ρεκόρ 3 φορές σε ένα χρόνο, με τελευταίο το 51.41 στα Αμερικανικά τράιαλς. Αυτό όμως που είδαμε απόψε, ήταν ασύλληπτο να το διανοηθούμε. Ολος ο κ΄σμος περίμενε ένα παγκόσμιο ρεκόρ από την Αμερικανίδα, όχι όμως να το ρίξει σχεδόν ένα δευτερόλεπτο!

Εγινε η πρώτη στην ιστορία που σπάει το φράγμα των 51 δευτερολέπτων και αυτό το 50.68, για να καταλάβει κανείς την αξία του, είναι επίδοση που αν έτρεχε μία ώρα νωρίτερα στον τελικό των 400 μ. απλά, θα είχε τερματίσει 7η!!!

Η Φέμκε Μπολ από την Ολλανδία έκανε άλλη μία μεγάλη κούρσα, στην σκιά όμως της ΜακΛάφλιν, τερματίζοντας σε 52.27 και κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο, με την πρώην -πλέον- παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αγώνισμα, την Νταλάιντα Μουχάμαντ, να τερματίζει τρίτη με 53.13.

H ΜακΛάφλιν από τα πρώτα μέτρα άρχισε να αναπτύσσεται με τρομερή ταχύτητα, την οποία κράτησε σταθερή σε όλη τη κούρσα. Και το... τρομακτικό είναι πως έδειξε ότι έβγαλε σχεδόν αβίαστα αυτή την ασύλληπτη επίδοση για 400 εμπόδια, που μόνο η ίδια μπορεί να επαναλάβει και να διαλύσει εκ νέου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα