Τζένγκο: Εκτός τελικού, μεγάλες εκπλήξεις στον προκριματικό (vids)

Newsroom
Τζένγκο: Εκτός τελικού, μεγάλες εκπλήξεις στον προκριματικό (vids)

bet365

Σε χαμηλά επίπεδα έμεινε η Ελίνα Τζένγκο στην παρθενική της εμφάνιση σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, δεν θα είναι παρούσα στον τελικό.

Την… κρυάδα της πρώτης εμφάνισης σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, πήρε η Ελίνα Τζένγκο.

Η ταλαντούχα πρωταθλήτρια του ακοντισμού φανερά αγχωμένη, έχασε ευκαιρία να μπει στον τελικό του ακοντισμού καθώς το γκρουπ της κινήθηκε σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα.

Έριξε βολή στα 57,12μ. Που την άφησε στην 10η θέση στο γκρουπ της και ουσιαστικά θα περιμένει να τελειώσει και τυπικά και το β’ γκρουπ, για να επιβεβαιωθεί ο αποκλεισμός της από τον τελικό.

Η πρωταθλήτρια που ανήκει στην Team Future της Bwin, ξεκίνησε με μια βολή στα 55,44μ., πολύ κάτω από τα δικά της δεδομένα.

Στην δεύτερη βελτιώθηκε και πήγε στα 57,12μ., βολή που της έδινε ελπίδα για κάτι καλύτερο, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτή που θα την έκανε να νιώσει ασφάλεια για τον τελικό.

Ετσι πήγε στην τρίτη της βολή, η οποία όμως δεν ήταν καλή και την έβγαλε άκυρη. Ετσι, η αθλήτρια του Γ. Μποτσκαρίωβ αποχαιρετά την διοργάνωση που θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη, ωστόσο δεδομένα το μέλλον της ανήκει και θα δούμε σπουδαία πράγματα από αυτήν, αρχής γενομένης από το Ευρωπαϊκό τον επόμενο μήνα.

Εκτός τελικού δύο ολυμπιονίκες και οι 4 καλύτερες του 2022!

Στον προκριματικό έγιναν απίθανα πράγματα πάντως, καθώς από τον τελικό θα απουσιάσουν η «χρυσή» ολυμπιονίκης του 2016, η «αργυρή» πέρυσι στο Τόκιο, αλλά και οι 4 αθλήτριες με τις μεγαλύτερες επιδόσεις μέσα στο 2022! Η Κροάτισσα Κόλακ που είχε πάρει το χρυσό το 2016 στο Ρίο, έκανε τρεις άκυρες βολές.

Εκτός τελικού η Αμερικανίδα Μαλόουν που είχε φέτος την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 65,73μ., η Λευκορωσίδα Κλαντάνοβιτς που είναι το Νο2 δεν κατέβηκε λόγω τιμωρίας της χώρας της, ενώ τρίτη ήταν η Τζένγκο και τέταρτη η Χουσόνγκ που είναι τραυματίας και δεν κατέβηκε επίσης.

Εκτός και η δεύτερη στο Τόκιο πέρυσι, Πολωνή Μαρία Αντρεζικ, που έριξε μόλις 55,47μ., αλλά και η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια στις προηγούμενες δύο διοργανώσεις, η Κινέζα Λιου, που έριξε 57,59μ.

Τελευταία προκρίθηκε με βολή στα 59,06μ. η Λιτλ από την Αυστραλία σε έναν προκριματικό χαμηλού επιπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα