Κεντέρης στο Gazzetta: «Ο Τεντόγλου τείνει να γίνει ο κορυφαίος όλων»

Κεντέρης στο Gazzetta: «Ο Τεντόγλου τείνει να γίνει ο κορυφαίος όλων»

bet365

Ο Κώστας Κεντέρης σχολίασε την νέα επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου και τον βάζει… ψηλά στην λίστα των κορυφαίων.

Για τον Κώστα Κεντέρη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο ολυμπιονίκης των 200 μέτρων έχει αφήσει εδώ και 18 χρόνια τα κουλουάρ, αλλά πλέον ασχολείται ενεργά με τον στίβο καθώς είναι αντιπρόεδρος στην ομοσπονδία.

Αγωνιστικά, τα κατορθώματά του τον βάζουν στο Νο1 της λίστας των αθλητών του στίβου στη χώρα μας διαχρονικά, τουλάχιστον μεταπολεμικά. Επομένως το σχόλιό του για το πού κατατάσσει τον Μίλτο Τεντόγλου ως αθλητή, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, τοποθετεί ψηλά τον άλτη από τα Γρεβενά.

«Νομίζω ότι ο Μίλτος τείνει να γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών. Αλλά αυτό που πρέπει να κάνει αυτό το παιδί είναι να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Είναι πράγματι κάτι ξεχωριστό ως αθλητής» ανέφερε στο Gazzetta o Κεντέρης, που είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να πάρει σερί τίτλους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού, κάτι που στο Γιουτζίν τον Ιούλιο μπορεί να πετύχει και ο Τεντόγλου.

«Μακάρι να το καταφέρει. Το βασικό είναι να έχει την υγεία του και να πάει έτοιμος να αγωνιστεί εκεί» σχολίασε ο Κεντέρης που έπλεξε το εγκώμιο και του προπονητή του Μίλτου, Γιώργου Πομάσκι.

«Ο Γιώργος είναι ο μαέστρος σε αυτή την διαδικασία. Η ψυχοσύνθεση και η ψυχολογία ενός αθλητή είναι δύσκολη και θέλει ισορροπία. Και ο Γιώργος, με την προσωπικότητα που έχει ο Μίλτος, την έχει κρατήσει» είπε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα