Καραλής: «Η σκέψη όλων μας είναι στην Ελλάδα και την τραγωδία που ζούμε»

Newsroom
Καραλής: «Η σκέψη όλων μας είναι στην Ελλάδα και την τραγωδία που ζούμε»

bet365

Η Εθνική ομάδα στίβου βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, με τον Εμμανουήλ Καραλή να αναφέρει πως η σκέψη όλων είναι στην Ελλάδα και την τραγωδία που ζει όλη η χώρα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Την στιγμή που όλη χώρα θρηνεί για τον χαμό 40 ανθρώπων (με τον αριθμό δυστυχώς να είναι πολύ πιθανό να ανέβει) μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι αθλητές της Εθνικής ομάδας στίβου πρέπει να βάλουν στην άκρη το συναίσθημα και να δώσουν το βάρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Φυσικά και όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, αλλά κανείς δεν μπορεί να μην έχει στραμμένα τα βλέμματά του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Ο Εμμενουήλ Καραλής, πρωταθλητής μας στο επί κοντώ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον ίδιο, τον Μίλτο Τεντόγλου και τους προπονητές τους, Χάρη Καραλή και Γιώργο Πομάσκι, ανέφερε σχετικά: «Η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη αλλα η σκέψη όλων μας είναι στην Ελλάδα και στην τραγωδία που ζούμε όλοι μας…».

Με σύμβολο πένθους η Εθνική ομάδα

Θυμίζουμε πως η Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης θα αγωνιστεί με σύμβολο πένθους, κάτι που ανέφερε και ο Εμμανουήλ Καραλής στον λογαριασμό του στο twitter τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων».

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα