Καραλής: «Να κυνηγήσω το ρεκόρ μου και όλα είναι ανοιχτά»

Newsroom
Καραλής: «Να κυνηγήσω το ρεκόρ μου και όλα είναι ανοιχτά»

bet365

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, μετά από μία πολύ καλή σεζόν στον κλειστό ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα στόχο της χρονιάς.

Μετά από 5.83μ. στον πρώτο του αγώνα, που ήταν και νέο ατομικό του ρεκόρ, και το 5.86μ. που έκανε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για να πετύχει και νέο πανελλήνιο ρεκόρ, ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Ο ανταγωνισμός στο επί κοντώ ανδρών είναι μεγάλος όμως ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, Μόντο Ντουπλάντις, που είναι ουσιαστικά ανίκητος θα απουσιάζει.

Ο αθλητής του Χάρη Καραλή, μιλώντας στον ΣΕΓΑΣ, εξήγησε πως για τον ίδιο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά:

«Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στόχος είναι να κυνηγήσω το ρεκόρ μου, να κάνω μία πολύ καλή επίδοση και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά, έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τον πατέρα μου [Χάρη Καραλή] και τονΓιώργο Πομάσκι οπότε πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά θα... είμαστε σούπερ.

Το να λείπει ο παγκόσμιος ρέκορντμαν ανοίγει μία θέση [μεταλλίου] για τους υπόλοιπους αθλητές αλλά ο κάθε αθλητής κοιτάζει τον εαυτό του, να βελτιώσει την ατομική του επίεοδη. Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτή ακόμη μία θέση για τους υπόλοιπους αθλητές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα