Κώστας Κεντέρης στους Δελφούς: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθώ»

Newsroom
κεντερης

bet365

Μια σημαντική τοποθέτηση για την «επιστροφή» του μετά από 20 χρόνια έκανε ο Κώστας Κεντέρης, μιλώντας στο πάνελ «ιστορίες μη τυπικής αριστείας» στο πλαίσιο του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, σε μια σπάνια δημόσια τοποθέτησή του και καταθέτοντας τη δική του ιστορία «μη τυπικής αριστείας», μίλησε για το εθελοντικό του έργο στον ΣΕΓΑΣ και τα προγράμματα διασύνδεσης του κλασικού αθλητισμού με την κοινωνία και την αγορά. Στόχος είναι η ενδυνάμωση νέων αθλητών σε όλη την Ελλάδα.

ΚΕΝΤΕΡΗΣ

Ο κ. Κεντέρης είπε χαρακτηριστικά: «ο στίβος είναι όλη μου η ζωή. Θέλω να επιστρέψω στους νέους αυτά που μου έδωσε ο αθλητισμός, ώστε να τους βοηθήσω να μην αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισα εγώ».

Σε μια αποστροφή ιδιαίτερης φόρτισης είπε: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθώ. Είμαι ο Κώστας Κεντερης και είμαι εδώ, πιο ώριμος, πιο δυνατός και με πολύ αγάπη προς όλους».

Συμπλήρωσε ότι «οι αποτυχίες είναι αυτές που σε χαλυβδώνουν».

«Είναι πολύ βασικό να αποτύχεις για να πετύχεις», είπε χαρακτηριστικά και προχώρησε ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας ότι «αν δεν είχα σκοντάψει πάνω στις αποτυχίες μου δεν θα ήμουν εδώ τώρα, αλλά κάπου άλλου».

Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης ο Γιώργος Βαρέλογλου, Συνιδρυτής και Μanaging Ρartner της Reborrn, η Ελένη Τσατσαρωνάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας «το Μάννα Τσατσαρωνάκη», ο Γιώργος Σιδηρόπουλος Managing Director της Think Silicon, ο Ευάγγελος Λιάκος, Συνιδρυτής του Beetroot Design Group και τον Σωτήρη Κυρανάκο Γενικό Συντονιστή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Παναγιώτης Κακολύρης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας SOCIALDOO.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα