Στίβος: Ξεκινά με αγώνες σε Γερμανία και Πολωνία ο Καραλής

Πηνελόπη Γκιώνη
Στίβος: Ξεκινά με αγώνες σε Γερμανία και Πολωνία ο Καραλής

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα κάνει την πρεμιέρα του στην Ολυμπιακή χρονιά στις 20 Ιανουαρίου.

Ο δευτεραθλητής Ευρώπης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, ξεκινά την αγωνιστική δράση για το 2024 με αγώνες στη Γερμανία και την Πολωνία.

Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος άλτης που μέσα στο 2023 κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο στους άνδρες και έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου, θα ξεκινήσει τη σεζόν του από το μίτινγκ του Ντόρντμουντ στις 20 Ιανουαρίου και μία εβδομάδα αργότερα (27/1) θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Λοτζ στην Πολωνία.

Έπειτα, θα επιστρέψει στη Γερμανία για το μίτινγκ του Ντίσελντορφ στις 4/2 και δύο μέρες μετά (6/2) θα αγωνιστεί στο gold μίτινγκ του Τόρουν, στην Πολωνία.

Η σεζόν του κλειστού δεν θα ολοκληρωθεί εκεί για τον Καραλή, ο οποίος μπροστά του έχει, πέρα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στου ΣΕΦ (17-18/2), το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου για το οποίο θα κυνηγήσει την πρόκριση με το όριο να είναι στα 5.90μ. και μόλις 16 αθλητές να μπορούν να συμμετάσχουν (εκτός αν περισσότεροι από 16 πιάσουν το παραπάνω όριο).

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο αθλητής του Χάρη Καραλή έχει ήδη εξασφαλίσει την Ολυμπιακή πρόκριση για τους ερχόμενους Αγώνες του Παρισιού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα