Στίβος: Η αποστολή για το Βαλκανικό ανώμαλου δρόμου

kallimogianni_vasiliki_evropaiko_jerusalem

bet365

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των αποστάσεων συνεχίζουν τους αγώνες τους, στο εξωτερικό.

Την ίδια μέρα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στις 11 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί και το Βαλκανικό πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος με την Εθνική να απαρτίζεται από εννέα αθλητές και αθλήτριες.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην πόλη Πίρντοπ της Βουλγαρίας και η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί μόνο στις κατηγορίες Κ20 και Κ23, καθώς ο Μαραθώνιος θα κρατήσει «πίσω» αρκετούς οι οποίοι σκοπεύουν να συμμετάσχουν σε αυτόν.

Από την αποστολή ξεχωρίζει η Βασιλική Καλλιμογιάννη, που στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 το περασμένο καλοκαίρι στην Ιερουσαλήμ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 3000μ. στιπλ.

Αναλυτικά η αποστολή της ελληνικής ομάδας:

4χλμ. γυναικών Κ20 : Βασιλική Καλλιμογιάννη (ΝΓΣ Ηρακλής), Άλκηστις - Δέσποινα Γκιβιζίνη (ΑΣ Βεργίνας), Δήμητρα Ντάσκα (ΓΣ Τρικάλων), Γλυκερία Σκάρκου (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου)
6χλμ. γυναικών Κ23: Μαρία – Ανθή Βυθούλκα (ΑΟ Πέλοψ)
6χλμ. ανδρών Κ20: Οδυσσέας Κίκας (Εθνικός ΓΣ), Αθανάσιος Ζυγούρης (ΣΑΚΑ), Διονύσης Καψάλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Αντριάν Μπουλλαρί (ΓΣ Ακρίτας 2016)

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα