Στεφανίδη: «Μπορούμε να πετύχουμε την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία»

Στεφανίδη: «Μπορούμε να πετύχουμε την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία»

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι από τα σημαντικότερα «όπλα» της εθνικής ομάδας στίβου στην προσπάθεια για παραμονή στην Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων (23-25/6) στη Σιλέσια της Πολωνίας.

Η χώρα μας μετέχει στην Α΄ κατηγορία με τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι έχει ως στόχο την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Στόχος που μπορεί να φαντάζει δύσκολος, ωστόσο είναι εφικτός.

«Είναι αλήθεια πως στο στίβο δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να αγωνιστούμε σαν ομάδα, οπότε αυτός ο αγώνας είναι η ιδανική ευκαιρία να ζήσουμε με διαφορετικό τρόπο μια μεγάλη διοργάνωση», είπε αρχικά η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

«Θεωρώ πως είμαστε ένα σύνολο με δυναμική με ικανότητα και ταλέντο που μπορεί να πετύχει το στόχο του και να παραμείνει στην Α΄ κατηγορία. Η ομάδα διαθέτει αθλητές και αθλήτριες που ξεχωρίζουν σε διεθνείς διοργανώσεις και που μπορούν να προσφέρουν πολύτιμους βαθμούς. Είναι ωστόσο πολύ σημαντικό τα νέα παιδιά που μετέχουν για πρώτη φορά σε αυτή τη διοργάνωση να απολαύσουν τη συμμετοχή τους και να κερδίσουν μια σημαντική εμπειρία» πρόσθεσε η Στεφανίδη που αύριο (22/6) θα ταξιδέψει για την Πολωνία ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα που ήδη βρίσκεται εκεί.

«Οι αγώνες έχουν πολλές ιδιαιτερότητες, όπως οι κανονισμοί για τις τέσσερις προσπάθειες στα κάθετα άλματα ή ο τρόπος διεξαγωγής στα οριζόντια και στις ρίψεις», κατέληξε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα