Στίβος: Χωρίς Τζέικομπς η Ιταλία στο Ευρωπαϊκό ομάδων

jacbs kerley

bet365

Ο Μαρσέλ Τζέϊκομπς δεν θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, που θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου στην Πολωνία.

Ο Ιταλός ολυμπιονίκης των 100 μέτρων δήλωσε πως ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστεί στην Σιλεσία.

Σε ανακοίνωση της ιταλικής ομοσπονδίας, αναφέρεται πως ο Τζέικομπς, «πρέπει να αφιερώσει επιπλέον χρόνο για αποκατάσταση και ειδική προπόνηση, έως ότου το πρόβλημα επιλυθεί πλήρως, προκειμένου να είναι πανέτοιμος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (19-27 Αυγούστου)».

Λόγω του τραυματισμού του, ο Τζέϊκομπς, έχασε τα μίτινγκ στο Ραμπάτ (28 Μαΐου) και στην Φλωρεντία (2 Ιουνίου), ενώ την περασμένη Παρασκευή, επέστρεψε στους αγώνες και συγκεκριμένα στο Diamond League, στο Παρίσι, όπου τερμάτισε στην 7η θέση με επίδοση 10.21.

Σύμφωνα με την ιταλική ομοσπονδία, ο Τζέικομπς πάσχει από φλεγμονή του ισχιακού νεύρου στο ύψος του άνω δεξιού μηρού, «μάλλον λόγω διάτασης του απειροειδούς μυός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα