Στίβος: Γρήγορος Κέρλι στην πρεμιέρα, θέλει να δείξει πως είναι «ο πιο γρήγορος στον κόσμο»

fred kerley

bet365

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής των 100μ., Φρεντ Κέρλι, έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν και έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του.

Χωρίς αμφιβολία, το αγώνισμα των 100μ. είναι πάντα ένα από τα πιο συναρπαστικά στις μεγάλες διοργανώσεις στίβου και όταν μάλιστα υπάρχει και «κόντρα» ανάμεσα στους σπρίντερ τότε η κούρσα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Κάτι παρόμοιο θα δούμε στο δεύτερο diamond league της σεζόν, στο Ραμπάτ στις 28/5 και ο Αμερικανός Παγκόσμιος πρωταθλητής, Φρεντ Κέρλι, προετοιμάζει το έδαφος.

Ο Αμερικανός πρωταθλητής, έτρεξε σήμερα (21/5) το πρώτο του 100άρι στο Γκραν Πρι της Γιοκοχάμα και κατέγραψε το εξαιρετικό 9.88 στον προκριματικό και 9.90 στον τελικό για να δείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Μετά τον αγώνα του, μιλώντας στο Olympics, δήλωσε το εξής: «Είμαι ο γρηγορότερος άνδρας στον κόσμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό, θα σας το δείξω την επόμενη Κυριακή».

Τα «καρφιά» του πηγαίνουν προς τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο από την Ιταλία, Μαρσέλ Τζέικομπς, των οποίων η κόντρα έχει ανάψει για τα καλά. Η πρώτη τους μονομαχία θα λάβει χώρα στο μίτινγκ του Ραμπάτ στις 28/5.

@Photo credits: Fred Kerley/twitter
 

Τελευταία Νέα