Στίβος: Ξεκίνησε με 7.90 ο Δουβαλίδης, πλήρης δράση στους Αμπελόκηπους

Newsroom
Στίβος: Ξεκίνησε με 7.90 ο Δουβαλίδης, πλήρης δράση στους Αμπελόκηπους

bet365

Την πρώτη του κούρσα μετά από περίπου επτά μήνες έδωσε ο πρωταθλητής των εμποδίων, Κώστας Δουβαλίδης.

Ο κάτοχος των πανελληνίων ρεκόρ, σε ανοιχτό και κλειστό, Κώστας Δουβαλίδης ξεκίνησε τους αγώνες του από την ημερίδα των Αμπελοκήπων σήμερα όπου τερμάτισε πρώστος στα 60μ με εμπόδια με 7.90. Τον ακολούθησε ο Γιάννης Καμαρίνος με 7.99 και ο Μιχάλης Κιάφας με 8.28.

Αυτή ήταν η πρώτη κούρσα του Δουβαλίδη μετά από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού, τον Ιούνιο του 2022 όπου ήταν πρώτος και η πρώτη από τότε που έχει γίνει πατέρας, αφού πριν από μερικούς μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδί. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα το 2022 αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα που αφορούσαν τόσο σε τραυματισμούς όσο και στο γεγονός ότι δεν είχε στάδιο να κάνει την προετοιμασία του, καθώς στις Δράμας γίνονταν εργασίες ανακατασκευής.

Καλή κούρσα έγινε στα 60μ των ανδρών με τον Δημήτρη Χρυσάφη να αναδεικνύεται νικητής με 6.75, επίδοση κοντά στο 6.74 της περασμένης εβδομάδας. Ο Ορέστης Χάιδας ακολούθησε με 6.86 επίδοση κοντά στο ατομικό του 6.82 και ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης ήταν τρίτος με 6.88. Στο επί κοντώ των ανδρών ο Γιάννης Ρίζος αναδείχθηκε νικητής με 5.30μ, πραγματοποιώντας μία ακόμη καλή παρουσία, αφού μία εβδομάδα πριν ξεπέρασε τα 5.42μ στο ίδιο στάδιο. Στις γυναίκες γρηγορότερη όλων ήταν η Δήμητρα Τσουκαλά με 7.60 (7.57 την περασμένη εβδομάδα), δεύτερη η 17χρονη Βεατρίκη Ντούγκου με 7.72 και τρίτη η Σάντα Κολομεϊτεβα με 7.85. Ο Γιώργος Γρέψιος αυτή τη φορά δεν ξεπέρασε τα 15,00 μ. στο τριπλούν, ωστόσο με 14.95μ έδειξε σταθερότητα σε καλές επιδόσεις. Ο αθλητής θα διεκδικήσει το καλοκαίρι συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20.

Η ημερίδα βρίσκεται σε εξέλιξη.

@Photo credits: ΣΕΓΑΣ via Facebook
 

Τελευταία Νέα