Στίβος: Φουλ δράση με ελληνικές συμμετοχές σε 5 πόλεις της Ευρώπης

Newsroom
Στίβος: Φουλ δράση με ελληνικές συμμετοχές σε 5 πόλεις της Ευρώπης

bet365

Αρκετοί Ελληνες αθλητές αγωνίζονται σήμερα σε μίτινγκ του εξωτερικού, ψάχνοντας επιδόσεις που θα τους φέρουν κοντά στο Ευρωπαϊκό.

Γεμάτη η σημερινή (28/1) ημέρα από αγώνες στίβου στο εξωτερικό και αρκετοί Ελληνες πρωταθλητές έχουν κάνει… εξόρμηση.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου θέλει μέσα από τους αγώνες στο εξωτερικό να κλειδώσει την πρόκριση της στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου άνοιξε τη σεζόν πριν λίγες ημέρες στο Λουξεμβούργο, όπου τερμάτισε σε 8.23 τα 60 μ. εμπ. και αύριο στο μίτινγκ της Βαρκελώνης θα επιδιώξει να βελτιώσει αυτή την επίδοση.

Στην ίδια διοργάνωση θα συμμετάσχει και η Δέσποινα Μαλταμπέ στο ύψος, που θέλει στη διάρκεια της σεζόν να βελτιώσει το ατομικό της 1,80 μέτρα. Στο ύψος έχει δηλωθεί να πάρει μέρος και η Παναγιώτα Δόση.

Στη Βαρκελώνη θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν και ο Χρήστος Κοτίτσας, ο οποίος ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του 2022.
Στο Ναντ της Γαλλίας θα αγωνιστεί η Ελευθερία Χριστογεώργου ευελπιστώντας να βελτιώσει το 1,80μ. της περασμένης εβδομάδας στον Αγιο Κοσμά.

Ο Αντώνης Μέρλος συνεχίζει τους αγώνες στην Τσεχία κι έτσι από το Μπρνο θα βρεθεί στο Κλάντνο για το μίτινγκ ύψους, που θα γίνει το Σάββατο.

Στο μίτινγκ στην πόλη Νορντχάουζεν θα αγωνιστεί το Σάββατο ο Οδυσσέας Μουζενίδης, στον πρώτο του φετινό αγώνα στη σφαιροβολία. Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαρίωβ, που ανήκει στην Team Future της Bwin, έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 19,74 μ., επίδοση που θέλει να βελτιώσει.

Τέλος, σε μίτινγκ του Μάντσεστερ θα τρέξει η Αναστασία Μαρινάκου στα 3.000μ., ενώ στην ίδια πόλη θα αγωνιστεί αύριο η Ειρήνη Βασιλείου και ο Τάσος Λατιφλάρι.

 

Τελευταία Νέα