Φραντζεσκάκης: Ντύθηκε στα χακί και ετοιμάζεται για το 2023

Newsroom
Φραντζεσκάκης: Ντύθηκε στα χακί και ετοιμάζεται για το 2023

bet365

Τη στρατιωτική του θητεία υπηρετεί εδώ και λίγες ημέρες ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, που από την επόμενη εβδομάδα θα ενταχθεί στο ΑΣΑΕΔ κι έτσι θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, στη διάρκεια της οποίας έφτασε στην ένατη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Όρεγκον και στην έκτη στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου στη σφυροβολία.

Παράλληλα ο 22χρονος σταθεροποιήθηκε σε βολές πάνω από τα 77,00 μ., γεγονός που του επέτρεψε να κυνηγήσει καλά πλασαρίσματα στις μεγάλες διοργανώσεις. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρμάκη, θα μπει στη νέα σεζόν με εξίσου υψηλούς στόχους, αφού θέλει να σταθεροποιηθεί σε μεγάλες επιδόσεις και να διεκδικήσει εκ νέου τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

«Θα κάνουμε το πρώτο κομμάτι της προετοιμασία μας στην Κύπρο. Θα μεταβούμε στο νησί αρχές Νοεμβρίου και για τρεις εβδομάδες, με στόχο να βγει μεγάλος όγκος προπόνηση», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κωστής Παπαμαρκάκης και συμπλήρωσε:
«Στόχος είναι να ξεκινήσει τη χρονιά στο Ευρωπαϊκό ρίψεων και να συνεχίσει έπειτα σε πολλούς αγώνες στο εξωτερικό. Η φετινή χρονιά είχε επιτυχία και σε αυτό συνέβαλε η συμμετοχή του σε δυνατά μίτινγκ. Θεωρώ πως αυτού του επιπέδου οι αγώνες τον βοήθησαν αρκετά».

Ο Παπαμαρκάκης τόνισε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ πως στην προετοιμασία τους θα εστιάσουν στην τεχνική του. Ο πρωταθλητής των ρίψεων έκλεισε το 2022 με καλύτερη βολή στα 78,20 μ. στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου, επίδοση που αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ Ανδρών Κ23.

 

Τελευταία Νέα