Τζένγκο: «Οταν είδαν οι αντίπαλές μου που προπονούμαι, έμειναν κάγκελο» (vids)

Newsroom
Τζένγκο: «Οταν είδαν οι αντίπαλές μου που προπονούμαι, έμειναν κάγκελο» (vids)

bet365

Η Ελίνα Τζένγκο αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εντύπωση που έκανε στις ξένες αθλήτριες το που προπονούνται, αλλά και το τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό.

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ελίνα Τζένγκο η οποία αναφέρθηκε στο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η πρωταθλήτρια του ακοντισμού, μίλησε για τις άθλιες εγκαταστάσεις στις οποίες προπονείται, λέγοντας μάλιστα πως μόλις τις είδαν οι αντίπαλές της στο εξωτερικό έπαθαν σοκ, ενώ συζήτησε για το θέμα της ελληνική υπηκοότητας, αλλά και το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη λίγο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

«Το παράπονο που έχουμε οι αθλητές είναι ότι περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου όχι μόνο στις χαρές μας, αλλά και όταν έχουμε μια κακή χρονιά. Πιο σημαντικό να είναι δίπλα μας όταν δεν έχουμε καλή χρονιά για να μας δώσουν ώθηση να τα πάμε καλύτερα την επόμενη χρονιά.

Τα τελευταία πέντε χρόνια κάνω ακόντιο. Ζήλευα επειδή έβλεπα τις αδερφές μου να κάνουν στίβο» είπε αρχικά η αθλήτρια που είναι μέλος της Team Future της Bwin.
«Κάνω προπόνηση σε ένα γηπεδάκι ποδοσφαίρου χωρίς καν ταρτάν, ρίχνω το ακόντιο πάνω από τα σύρματα του γηπέδου και δεξιά έχει έναν γκρεμό. Στον τελευταίο αγώνα εδειξα στις αντίπαλες που προπονούμαι και έμειναν… κόκκαλο. Οταν στις μεγάλες πόλεις δεν έχουν εγκαταστάσεις, να περιμένουμε κάτι παραπάνω στην Καλλικράτεια;» πρόσθεσε η Τζένγκο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού.

«Όταν κέρδισα το χρυσό μετάλλιο, με πήρε ο πρωθυπουργός για να με συγχαρεί, δεν το πίστευα και τον ρώτησα αν ήταν όντως εκείνος. Καθόμουν στο δωμάτιο χαλαρή και ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο. Το σηκώνω και μου λέει ότι είναι ο πρωθυπουργός» είπε.

Τέλος, η Τζένγκο αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που πέρασε μέχρι να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, παρά το γεγονός ότι είχε γεννηθεί στην Ελλάδα, τονίζοντας το πόσο δύσκολη περίοδος ήταν γι’ αυτήν.

 

Τελευταία Νέα