Ζηρίνειο: Κάλεσμα για συγκέντρωση στο δημαρχείο Κηφισιάς

Δημήτρης Ντζάνης
Ζηρίνειο: Κάλεσμα για συγκέντρωση στο δημαρχείο Κηφισιάς

bet365

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι ΓΣ Κηφισιάς και Ολυμπιάδα Κηφισιάς έξω από το δημαρχείο της πόλης για την καταστροφή διαδρομών στο «Ζηρίνειο» στάδιο. Αφορμή η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου θα συζητηθεί το θέμα.

Νέα κινητοποίηση ετοιμάζουν οι άνθρωποι του στίβου έξω από το δημαρχείο Κηφισιάς για το απόγευμα της Τετάρτης (27/6) στις 19:00 για να διαμαρτυρηθούν για το ξήλωμα διαδρομών στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Αφορμή η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς που έχει προγραμματιστεί για εκείνη την ώρα και στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα.

Στον ΓΣ Κηφισιάς και στην Ολυμπιάδα Κηφισιάς υπάρχει κινητοποίηση από την Παρασκευή (17/6), όταν άρχισε η καταστροφή των διαδρομών, προκειμένου να γίνει η επέκταση του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Την επομένη (Σάββατο, 18/6) έγινε μια πρώτη συγκέντρωση από αθλητές και γονείς στο «Ζηρίνειο». Στο διάστημα των τεσσάρων ημερών που μεσολάβησαν, τα έργα σταμάτησαν, ενώ από τη Δευτέρα (20/6) οι αθλητές των δύο σωματείων κάνουν προπόνηση στο στάδιο.

Προσφυγή στη δικαιοσύνη και το κάλεσμα για τη συγκέντρωση

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή του οι διοικούντες της Ολυμπιάδας Κηφισιάς απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο του στίβου να δώσει δυναμικό «παρών» έξω από το Δημαρχείο Κηφισιάς.

Παράλληλα έκανε γνωστό πως μαζί με τον ΓΣ Κηφισιάς έχουν ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει διαμάχη ανάμεσα στα σωματεία του στίβου και την ΠΑΕ Αθλητική Ένωση Κηφισιάς, που θέλει για έδρα το «Ζηρίνειο».

Η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας Κηφισιάς

«Μέρος του προσφάτως κατασκευασθέντος ταρτάν στο Ζηρίνειο αποφασίστηκε να ξηλωθεί με συνοπτικές διαδικασίες, αποκλείοντας έτσι αυτομάτως τη διεξαγωγή αγώνων, αλλά καθιστώντας και εξαιρετικά δυσχερή την προπόνηση.

Οι αντιδράσεις των σωματείων, των αθλητών, των γονέων, αλλά και των πολιτών, ήταν άμεσες. Τα δύο σωματεία κλασικού αθλητισμού της Κηφισιάς έχουν προσφύγει ήδη στη δικαιοσύνη, καθώς υπάρχουν παρατυπίες. Ωστόσο ο Δήμος Κηφισιάς επιμένει στην απόφασή του, χωρίς να δείχνει διατεθειμένος να αφουγκραστεί τις ανάγκες και
τις επιθυμίες των δημοτών του.

zhrinio

Στην προσπάθειά του, μάλιστα, να μετατοπίσει την ουσία του θέματος, προσπαθεί να το θέσει ως “ενδο-αθλητικό εμφύλιο”, χρησιμοποιώντας αυτές ακριβώς τις λέξεις.

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται για διαμάχη μεταξύ των αθλημάτων και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους, όσο και αν προσπαθεί η Δημοτική Αρχή να οδηγήσει σωματεία και δημότες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πρόκειται για διένεξη ανάμεσα στα ερασιτεχνικά σωματεία, που δραστηριοποιούνται στο Ζηρίνειο (Α.Ο. Ολυμπιάδα Κηφισιάς και Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς) και τον Δήμο Κηφισιάς.

Η στήριξη της κοινωνίας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας καλούμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/6/2022 και ώρα 19:00 μ.μ. έξω από το Δημαρχείο της Κηφισιάς, όπου θα συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου».


 

Τελευταία Νέα