Τζένγκο: Πάει για νέο ρεκόρ στο Κλάντνο

Newsroom
Τζένγκο: Πάει για νέο ρεκόρ στο Κλάντνο

bet365

Η Ελίνα Τζένγκο επιστρέφει στη δράση και κατεβαίνει σε ένα δυνατό μίτινγκ για τον ακοντισμό στην Τσεχία.

Η Ελίνα Τζένγκο επιστρέφει στην δράση αύριο (14/6) στο μίτινγκ του Κλάντνο.

Μετά το μεγάλο ατομικό ρεκόρ που έκανε σε μια άλλη πόλη της Τσεχίας, στην Οστράβα (65,40μ., δεύτερη φέτος στον κόσμο), η αθλήτρια που ανήκει στην Team Future της Bwin, δίνει άλλον ένα αγώνα επί τσεχικού εδάφους, ελπίζοντας να βελτιώσει κι άλλο την επίδοσή της.

Το 65,40μ. που σημείωσε στο τέλος Μαϊου, η αθλήτρια του Γ. Μποτσκαρίωβ θα κυνηγήσει μια ανάλογη βολή στις 18:50 ώρα Ελλάδος, κόντρα στις Σποτάκοβα, Βαν Ντικ, Κιταγκούτσι, Κόλακ και Ογκροντνίκοβα μεταξύ άλλων, σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου.

Στο ίδιο μίτινγκ θα έχουμε άλλες δύο ελληνικές παρουσίες. Στις 15:15 η Χρύσα Αναγνωστοπούλου θα αντιμετωπίσει στην δισκοβολία μεταξύ άλλων τις Ντα Σίλβα, Πέντερσεν, Σίπονεν, ενώ στις 17.20 η Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος θα προσπαθήσει να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ κόντρα στις Χρούμπα, Λου, Ζάλορ, Μπάλσκιτε κ.α.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα