Diamond League: Οι αντίπαλοι των Τεντόγλου, Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στο Ραμπάτ

Newsroom
Diamond League: Οι αντίπαλοι των Τεντόγλου, Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στο Ραμπάτ

bet365

Σούπερ μίτινγκ αναμένεται αύριο (5/6) στο Μαρόκο όπου επιστρέφει στην δράση και ο Μίλτος Τεντόγλου μετά από τραυματισμό.

Τριπλή ελληνική παρουσία θα έχει το αυριανό (5/6) Diamond League του Ραμπάτ στο στίβο.

Εκεί βρίσκονται ήδη ο Μίλτος Τεντόγλου μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου, με την ελληνική τριάδα να μαθαίνει τις τελικές συμμετοχές.

Και οι αντίπαλοί τους θα είναι σε συντριπτικό ποσοστό, αθλητές που θα διεκδικήσουν μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Γιουτζίν.

Ο Τεντόγλου, που επιστρέφει μετά από 3 εβδομάδες (είχε έναν τραυματισμό στο πόδι από τα «Παπαφλέσσεια» και ο Πομάσκι προτίμησε να τον προφυλάξει), θα αγωνιστεί στις 20:15 ώρα Ελλάδος και οι βασικότεροι αντίπαλοί του, θα είναι ο Ελβετός Εχάμερ που έχει φέτος την κορυφαία επίδοση στον κόσμο (8,45μ.) μαζί με τους Μασό, Σαμάι, Λάσα, Χάρισον και Γκέιλ.

Στο επί κοντώ, το οποίο θα αρχίσει στις 20:45 ώρα Ελλάδος, οι Στεφανίδη και Κυριακοπούλου θα αντιμετωπίσουν τις Μπράντσο, Μόρις, Ναζότ, Πινάδο και Σούτεϊ, τις πέντε αθλητές που θα διεκδικήσουν μαζί τους δηλαδή, τα τρία μετάλλια στις ΗΠΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα