Με Τζένγκο, αλλά χωρίς Τεντόγλου το μίτινγκ της Οστράβα

Newsroom
Με Τζένγκο, αλλά χωρίς Τεντόγλου το μίτινγκ της Οστράβα

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα απουσιάσει από το αυριανό (31/5) μίτινγκ στην Οστράβα, όπου ωστόσο θα υπάρχει ελληνική παρουσία, αυτή της Τζένγκο στον ακοντισμό.

Με μία ελληνική συμμετοχή, αυτή της Ελίνας Τζένγκο, θα πραγματοποιηθεί αύριο (31/5) το μίτινγκ στίβου της Οστράβα.

Η πρωταθλήτρια του ακοντισμού, θα πάει σε έναν αγώνα με έντονο συναγωνισμό και μεγάλα ονόματα, κυνηγώντας μία βολή πάνω από τα 60 μέτρα.
Η Τζένγκο, που ανήκει στην Team Future της Bwin, θα βρεθεί απέναντι στην σπουδαία Μπάρμπορα Σποτάκοβα που πλέον είναι στη δύση της καριέρας της, την «αργυρή» ολυμπιονίκη στο Τόκιο Μαρία Αντρεζικ, την «χρυσή» το 2016, Σάρα Κόλακ και την Τσέχα Ογκροντνίκοβα, μεταξύ άλλων. Το αγώνισμα θα αρχίσει στις 17:35 ώρα Ελλάδος.

Στην διοργάνωση είχε δηλωθεί και ο Μίλτος Τεντόγλου, ωστόσο λόγω των ενοχλήσεων, όπως και από την Καλλιθέα, έτσι αποφάσισε να αποσυρθεί και από την Οστράβα. Το μίτινγκ στην Τσεχία ωστόσο θα έχει σπουδαία ονόματα.

Στα 100μ.εμπ., η παρουσία της Καμάτσο Κουίν ξεχωρίζει, όπως και στο ύψος ανδρών του Ταμπέρι. Στην σφαίρα οι Γουόλς και Κόβακς, στο ακόντιο οι Γουόλκοτ, Βάντλετζ και Βέσελι, στα 200μ. η Αλισον Φίλιξ, στα 400 των γυναικών η ΜακΛέοντ και η Σουίτι -Ερσετιτς και στα 100 μέτρα ανδρών οι Μπλέικ (ο Τζαμαϊκανός και ο Καναδός) είναι επίσης μερικά από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στους αγώνες.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα