Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ

Newsroom
Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ

bet365

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς Diamond League θα γίνει το Σάββατο (21/5) στο Μπέρμιγχαμ με τη συμμετοχή της Κατερίνας Στεφανίδη και της Νικόλ Κυριακοπούλου

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου θα κάνουν...στάση στο Μπέρμιγχαμ, διοργάνωση από την οποία θα ξεκινήσουν τη διαδρομή τους στη σειρά των Diamond League, με απώτερο στόχο τη διάκριση στο Παγκόσμιο του Όρεγκον και το Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

Η Στεφανίδη έχει ήδη κάνει έναν πρώτο κύκλο αγώνων, που είχαν κυρίως προπονητικό χαρακτήρα και έχει ξεπεράσει τα 4,65 μ., ενώ πριν λίγες ημέρες ανέβηκε πάνω από τα 4,62 μ. στον αγώνα του Πουέρτο Ρίκο.

Ντεμπούτο στη σεζόν θα κάνει η Κυριακοπούλου, που θέλει από νωρίς να βρεθεί σε μεγάλα άλματα. Η όγδοη ολυμπιονίκης του 2021, κάνει τον πρώτο της αγώνα από τη διοργάνωση του Τόκιο, τον περασμένο Αύγουστο.

Στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ θα συμμετάσχουν ακόμη η Σάντι Μόρις (ΗΠΑ), που στο Πουέρτο Ρίκο πέρασε τα 4,72 μ., αλλά και η Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ) με την Χόλι Μπράντσοου. Τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν θα κάνει και η Τίνα Σούτεϊ, η «χάλκινη» τον Μάρτιο στο Παγκόσμιο του Βελιγραδίου. Το αγώνισμα θα ξεκινήσει στις 15.47 ώρα Ελλάδος.

 

Τελευταία Νέα