Παπαφλέσσεια: Οι σημαντικότερες ελληνικές συμμετοχές στο μίτινγκ της Καλαμάτας

Newsroom
Παπαφλέσσεια: Οι σημαντικότερες ελληνικές συμμετοχές στο μίτινγκ της Καλαμάτας

bet365

Τα «Παπαφλέσσεια 2022» θα γίνουν το Σάββατο (21/5) στην Καλαμάτα και αναμένεται να έχουν αρκετή από τη λάμψη του παρελθόντος, καθώς φέτος γίνεται η...επανεκκίνηση για την επιστροφή των αγώνων σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Η παρουσία του «χρυσού» ολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή στο μήκος Μίλτου Τεντόγλου, αποτελεί από μόνο της μια σπουδαία στιγμή για τη διοργάνωση για τα φετινά «Παπαφλέσσεια».

Ο Τεντόγλου θα κυνηγήσει ένα μεγάλο άλμα, σε ένα στάδιο όπου στο παρελθόν έχουν σημειωθεί μεγάλες επιδόσεις, ανάμεσα σε αυτές και το πανελλήνιο ρεκόρ του αγωνίσματος με 8,66 μ. από τον Λούη Τσάτουμα.

Από ελληνικής πλευράς μεταξύ άλλων θα συμμετάσχει η πρωταθλήτρια Ευρώπης και παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ20 του ακοντισμού και μέλος της Team Future της Bwin, Ελίνα Τζέγκο και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 στο τριπλούν Σπυριδούλα Καρύδη, η οποία θα αγωνιστεί στο μήκος.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα αγωνιστεί στα 100μ., ο Δημήτρης Τσίτσος στον ακοντισμό, ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Νίκος Ανδρικόπουλος στο τριπλούν, ο Χρήστος Κοτίτσας στα 800μ, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Αναΐς Καραγιάννη στα 100 εμπ., η Άρτεμις Αναστασίου σε 100 και 200 μ. και η Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος.

 

Τελευταία Νέα