Φραντζεσκάκης: Στο Ναϊρόμπι για το πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν

Newsroom
Φραντζεσκάκης: Στο Ναϊρόμπι για το πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν

bet365

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης θα αγωνιστεί το Σάββατο στο μίτινγκ «Κιπ Κέινο» κυνηγώντας ένα ατομικό ρεκόρ.

Απαλλαγμένος από το άγχος της πρόκρισης για το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης θα προσπαθήσει τους επόμενους δύο μήνες να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ.

Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας έριξε νωρίς φέτος 77,89μ. και εξασφάλισε θέση με την εθνική ομάδα σε Γιουτζίν και Βερολίνο. Πλέον με τον Κ. Παπαμαρκάκη, είναι σε φάση προετοιμασίας και το προσεχές Σάββατο (7/5) θα δώσει τον πρώτο ουσιαστικά δυνατό αγώνα.

Ο Φραντζεσκάκης θα αγωνιστεί στο μίτινγκ «Κιπ Κέινο» στο Ναϊρόμπι, όπου θα προσπαθήσει να σπάσει το φράγμα των 78 μέτρων αν ευνοήσουν και οι συνθήκες.

Ο ταλαντούχος πρωταθλητής των ρίψεων είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να κυνηγά βολές στα 80 μέτρα καθώς σε κάθε αγώνα εμφανίζεται βελτιωμένος και το Σάββατο στη Κένυα θα προσπαθήσει για αρχή, να βελτιώσει την ατομική του επίδοση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα