Κυριακοπούλου: «Θα είμαι επιλεκτική φέτος στους αγώνες που θα κατέβω»

Newsroom
Κυριακοπούλου: «Θα είμαι επιλεκτική φέτος στους αγώνες που θα κατέβω»

bet365

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έχει ήδη προχωρήσει, μαζί με τον προπονητή της Φώτη Στεφανή, στο σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι στόχοι για την Νικόλ Κυριακοπούλου παραμένουν υψηλοί και το 2022.

Και πως να μην είναι άλλωστε μετά από την παρουσία της στην 8αδα των Ολυμπιακών Αγώνων κι ενώ φέτος υπάρχει και το Παγκόσμιο του Ορεγκον (15-24/7) και το Ευρωπαϊκό του Μονάχου (15-21/8).

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ ολοκλήρωσε το Μ. Σάββατο την 20ημερη προετοιμασία της στην Κύπρο, που μπορεί να μην είχε όσα αγωνιστικά άλματα θα ήθελε, ωστόσο περιλάμβανε μεγάλο όγκο δουλειάς.

«Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες στην προετοιμασία και μία από αυτές είχε να κάνει με τον δυνατό άνεμο, που δεν μας άφησε να κάνουμε όσα άλματα θα θέλαμε. Στο υπόλοιπο κομμάτι έγινε εξαιρετική δουλειά και βγήκε μεγάλος όγκος προετοιμασίας», είπε η «αργυρή» πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Δεν προγραμματίζω να κάνω πολλούς αγώνες μέσα στη σεζόν. Θα είμαι αρκετά επιλεκτική και θα επιδιώξω να είμαι παρούσα σε διοργανώσεις της Α' και Β΄ κατηγορίας στο παγκόσμιο ranking. Αυτό που με βεβαιότητα μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι πως θα συμμετάσχω στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ, τον πρώτο αγώνα της σειράς, που στο πρόγραμμα του έχει το επί κοντώ γυναικών. Οι στόχοι όπως κάθε χρόνο είναι υψηλοί» πρόσθεσε η Κυριακοπούλου.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα