Σακοράφα: Συνάντηση με προπονητές στην Καλαμάτα

Newsroom
Σακοράφα: Συνάντηση με προπονητές στην Καλαμάτα

bet365

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα βρέθηκε το απόγευμα της Μ.Τρίτης (19/4), στην Καλαμάτα όπου είχε συζητήσεις με τους προπονητές αλμάτων.

Στην Καλαμάτα βρέθηκε η Σοφία Σακοράφα προκειμένου να συζητήσει με τους προπονητές των αλμάτων.

Στην πόλη της Μεσσηνίας πραγματοποιείται καμπ αλμάτων υπό την εποπτεία του Γιώργου Πομάσκι, με τους περισσότερους εκ των κορυφαίων αθλητών σε οριζόντια και κάθετα άλματα.

«Οι αθλητές μας γυμνάζονται πολύ καλά εδώ και αυτό είναι που έχει μεγάλη σημασία. Οι προπονητές των αλμάτων κάνουν τη δουλειά τους και σε αυτό συμβάλλει ο Δήμος, ο Μεσσηνιακός και φυσικά η διοίκηση του σταδίου. Ο στόχος μας είναι τα νέα παιδιά να γυμνάζονται παράλληλα με τους κορυφαίους αθλητές μας. Να παρασύρονται από αυτούς.

Φέτος είναι μεγάλη χρονιά με πολλές διοργανώσεις. Στον προγραμματισμό της Ομοσπονδίας υπάρχουν ήδη και οι Ολυμπιακοί του 2024 στο Παρίσι. Χαίρομαι πολύ που είμαι κοντά σας, σας ευχαριστούμε που είστε εδώ. Πιστεύω πως φέτος τα Παπαφλέσσεια θα είναι πολύ δυνατά και θα μας προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις, όπως πολλές φορές συνέβη στο παρελθόν. Ελπίζω να βελτιωθούν μελλοντικά οι υποδομές σε όλη τη χώρα γιατί το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ σημαντικό για την πρόοδο του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Να πω πως χαίρομαι πολύ για τη συνεργασία που έχουμε με τους τοπικούς φορείς σε όλη τη χώρα, μέσα από την οποία καταφέρνουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα», είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Ο ΣΕΓΑΣ φέτος αρχίζει να επενδύει στα προπονητικά καμπ, μέσα από τα οποία θεωρεί πως μπορεί να επιτύχει βελτίωση στο προπονητικό σκέλος, αλλά και στην αυτοβελτίωση των αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών.

«Φέτος η ομοσπονδία μας επέλεξε να κάνουν οι αθλητές των αλμάτων κοινή προετοιμασία. Κάθετη προετοιμασία για όλες τις ηλικίες για να αποκτήσουν κοινές γνώσεις και κοινή προπονητική κατεύθυνση. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για αυτή την απόφαση. Ευχαριστούμε και τον Δήμαρχο για την βοήθεια, μας αγκάλιασαν γέμισαν την αίθουσα με όργανα, καινούργιο ταρτάν, νέο χορτάρι. Με την πολύτιμη βοήθεια τους, κάνουμε πολύ καλή δουλειά και περνάμε όμορφα», είπε ο συντονιστής αλμάτων Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του καμπ στην Καλαμάτα.

 

Τελευταία Νέα