Πρεμιέρα από τη Γαλλία η Πόλακ

Newsroom
 Πρεμιέρα από τη Γαλλία η Πόλακ

bet365

Η Ελένη Πόλακ θα κάνει η δική της πρεμιέρα στο επί κοντώ από την πόλη Ναβέρ της Γαλλίας, πριν πάει στην Οστράβα.

Από το μίτνγκ στην πόλη Ναβέρ θα κάνει σήμερα Σάββατο η Ελένη Πόλακ τον πρώτο της αγώνα στο επί κοντώ για το 2022. Η 5η στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2021 έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στη μέση γεγονός που της επιτρέπει να ελπίζει σε μια καλή παρουσία. Η Πόλακ έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 4.71 μ. από πέρυσι και έχει ως στόχο της χρονιάς τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού.

«Συνεχίζει και έχει ενοχλήσεις όχι τόσο στη μέση, όσο στο πόδι, ωστόσο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Μετά το μίτινγκ στο Νεβέρ στη Γαλλία, στις 3 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει στο μίτινγκ της Οστράβα», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μανώλης Καραγιάννης, που ταξίδεψε με την αθλήτριά του στη Γαλλία.

Εξάλλου τους εκτός συνόρων αγώνες τους συνεχίζουν σήμερα κι άλλοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Η Ανδριάνα Φέρρα, η Μαρία Γάτου και ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα τρέξουν στο μίτινγκ της Βουδαπέστης. Η Φέρρα την περασμένη εβδομάδα έτρεξε τα 400 μ. σε 55.03, επίδοση που θέλει να βελτιώσει, ενώ ο Τριβυζάς τα 60 μ. σε 6.95. Η Γάτου ξεκίνησε τη χρονιά στη Σόφια με άκυρη εκκίνηση στα 60 μ. και στη Βουδαπέστη θα επιδιώξει μια εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων της.

 

Τελευταία Νέα