Ινδία: Κάνοντας βολές ακοντισμού στα χωράφια

Newsroom
Ινδία: Κάνοντας βολές ακοντισμού στα χωράφια

bet365

Ο 18χρονος Ραχούλ Γιαντάβ θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ακοντισμού στην Ινδία

To όνομά του είναι Ραχούλ Γιαντάβ, κατάγεται από την Ινδία και αυτό που βλέπετε είναι ο τόπος που κάνει τις βολές στην προπόνησή του. Μη νομίζετε, δηλαδή, πως προβλήματα σε χώρους προετοιμασίας υπάρχουν μόνο στη χώρα μας.

Γεννημένος τον Οκτώβριο του 2004 ο Ραχούλ πέρυσι είχε βολή στα 65.30μ. ακόντιο 700 γραμμαρίων. Θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του αγωνίσματος στην Ινδία.

«Αν γνωρίζετε κάποιους που μπορούν να μας βοηθήσουν ή αν μας έφερνε κάποιο χορηγό. Χρειαζόμαστε ακόντια, παπούτσια και συμπληρώματα διατροφής. Σε τέσσερα με πέντε χρόνια μπορεί να είναι ο νέος Τσόπρα» έγραψε ο προπονητής του Μάικλ Μούσελμαν, δημοσιεύοντας το βίντεο στα social media.

Ο ακοντισμός στην Ινδία κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους, χάρη στον Νίρατζ Τσόπρα, τον 25χρονο ο οποίος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.
Ο Τσόπρα χάρισε στη χώρα του το 2ο χρυσό μετάλλιο από ατομικό άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το χρυσό από τον Αμπχινάβ Μπίντρα στη σκοποβολή, στη διοργάνωση του Πεκίνου το 2008.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα