Μπαίνουν χρήματα στο ταμείο του ΣΕΓΑΣ

Newsroom
Μπαίνουν χρήματα στο ταμείο του ΣΕΓΑΣ

bet365

Τα οικονομικά και οι εγκαταστάσεις ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης ανάμεσα στην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

Mόνο με καλά νέα έφυγε από το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη η αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ, με επικεφαλής την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα. Μαζί με το γενικό γραμματέα Γιώργο Γιατρουδάκη, τον σύμβουλο διοίκησης Λάμπρο Παπακώστα, τον τομεάρχης αλμάτων Γιώργο Πομάσκι και την εκπρόσωπο των αθλητών Μαρία Μπελιμπασάκη, επισκέφθηκαν τον υφυπουργό στο γραφείο του τη Δευτέρα (17/1) και είχαν την ευκαιρία να του παραθέσουν ζητήματα που αφορούν κυρίως στα οικονομικά και στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Και εδώ βρίσκονται τα καλά νέα, πρώτα από όλα στο «αγκάθι» των οικονομικών. Ο κυβερνητικός παράγοντας έκανε γνωστό πως μέσα στις προσεχείς εβδομάδες ο ΣΕΓΑΣ θα λάβει τα χρήματα που του αναλογούν από το Στοίχημα για τις εθνικές ομάδες, ενώ εντός του Φεβρουαρίου θα του καταβληθεί προκαταβολή της τακτικής επιχορήγησης του 2022.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, ενημέρωσε εκτενώς την αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για το κλειστό στάδιο της Παιανίας, προκειμένου να προχωρήσουν οι απαιτούμενες εργασίας και ο χώρος να παραδοθεί για χρήση.

Ο Αυγενάκης άκουσε με ενδιαφέρον την πλευρά της Ομοσπονδίας και δήλωσε ότι είναι αυτονόητη η στήριξη του υπουργείου σε όλες τις ομοσπονδίες, προκειμένου να υλοποιηθεί στο ακέραιο ο αγωνιστικός προγραμματισμός του 2022 και οι αθλητές και αθλήτριες να συνεχίσουν δίχως προβλήματα την προετοιμασία τους.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ επικρότησε τις ενέργειες του Υφυπουργού τόσο για το κλειστό της Παιανίας, όσο και για την ενίσχυση των σωματείων την περίοδο των εορτών μέσα από τη φορολόγηση των παιχνιδιού του Στοιχήματος.

Σε εξίσου καλό κλίμα έγινε και η συνάντηση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά με την Σοφία Σακοράφα και τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Γιώργο Γιατρουδάκη. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για κοινές δράσεις, για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Ομοσπονδίας για το 2022, τα οικονομικά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο γ.γ. Αθλητισμού για άλλη μία φορά έδειξε το ενδιαφέρον του και την πρόθεσή του να δώσει λύσεις σε θέματα της αρμοδιότητάς του.

 

Τελευταία Νέα