Τέσσερις αγώνες πριν το Παγκόσμιο ο Τεντόγλου

Newsroom
Τέσσερις αγώνες πριν το Παγκόσμιο ο Τεντόγλου

bet365

Tρεις αγώνες στο εξωτερικό και έναν στην Ελλάδα θα κάνει στον κλειστό ο Μίλτος Τεντόγλου.

Οι προπονήσεις του Μίλτου Τεντόγλου στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται μετά το ολιγοήμερο διάλλειμα λόγω των γιορτών.

Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης του μήκους ετοιμάζεται για την σεζόν του κλειστού όπου στοχεύει σε ένα ακόμη μετάλλιο, αυτό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Βελιγράδι.

Ο Τεντόγλου ακόμη δεν έχει καταρτίσει το ακριβές αγωνιστικό πλάνο του κι αυτό εξαιτίας του… covid, ωστόσο ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, τόνισε πως δεδομένα θα κάνει τέσσερις αγώνες πριν το Βελιγράδι.

«Η προετοιμασία έχει πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Με προβληματίζει η κατάσταση με τον covid-19 και αυτός είναι και ο λόγος που ακόμη δεν έχουμε προχωρήσει στον προγραμματισμό των αγώνων. Θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του τον Φεβρουάριο και ο στόχος είναι να κάνει τρεις αγώνες στο εξωτερικό κι έναν στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση όλα θα εξαρτηθούν από την πανδημία» ανέφερε ο κορυφαίος προπονητής του στίβου.

Ο Πομάσκι τόνισε ότι και φέτος οι προπονήσεις του Τεντόγλου θα πάνε συντηρητικά, πράγμα που σημαίνει… λίγα ή και καθόλου άλματα, ώστε να προστατέψει το πόδι του.

«Σημασία έχει να κρατάς τον αθλητή υγιή ακόμη κι αν πρέπει να θυσιάσεις κομμάτι από την προπόνηση του. Αυτό κάναμε πέρυσι, αυτό κάνουμε σε μικρότερο βαθμό και φέτος» είπε ο Γιώργος Πομάσκι που φιλοδοξεί να έχει στο Βελιγράδι κι άλλη μία αθλήτριά του, την Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν.

«Θα κάνει σίγουρα αγώνες στην Ελλάδα και ανάλογα με την κατάσταση στην Ευρώπη, θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και με μίτινγκ στο εξωτερικό» ανέφερε για την ανερχόμενη αθλήτρια των αλμάτων.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα