Επιβράβευση με θέση στον Σχεδιασμό στους νικητές του μαραθωνίου

Κώστας Ευθυμιάδης
Επιβράβευση με θέση στον Σχεδιασμό στους νικητές του μαραθωνίου

bet365

Η ΕΠΥΑ θα προτείνει στο Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ να μπαίνουν αυτόματα στον σχεδιασμό οι νικητές του πανελληνίου πρωταθλήματος μαραθωνίου.

Μία θετική πρωτοβουλία θα προτείνει η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ στο διοικητικό συμβούλιο όσον αφορά τους νικητές του πανελληνίου πρωταθλήματος μαραθωνίου.

Μετά την χθεσινή σύσκεψη για την ένταξη αθλητών και αθλητριών στις προεθνικές Ομάδες Κ20 και Κ18 της επόμενης χρονιάς, αλλά και την λίστα -προς έγκριση- για τους αθλητές που θα μπουν στην κατηγορία στήριξης, στην Επιτροπή αποφάσισαν να εισηγηθούν την αυτόματη ένταξη στον σχεδιασμό, τουλάχιστον στην χαμηλότερη κατηγορία, των νικητών του πανελληνίου πρωταθλήματος μαραθωνίου.

Φέτος οι Γκελαούζος και Πριβιλέτζιο ήταν οι νικητές στον αγώνα που γίνεται παράλληλα με τον Διεθνή Μαραθώνιο Αθηνών και από εδώ και στο εξής οι δύο καλύτεροι Ελληνες (ένας άνδρας και μία γυναίκα) κάθε χρονιά στον συγκεκριμένο αγώνα, θα έχει θέση στον σχεδιασμό ακόμη κι αν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν σε αυτόν.

Η απόφαση βέβαια θα παρθεί από το Δ.Σ. της ομοσπονδίας η οποία καλείται να υπερψηφίσει αυτή την πρόταση, που θα δώσει την ευκαιρία στους μαραθωνοδρόμους να συνεχίσουν κάπως καλύτερα και πιο εύκολα την προετοιμασία τους.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα