Η ζωή του Εμμανουήλ Καραλή σε ένα μίνι ντοκιμαντέρ

Newsroom
Η ζωή του Εμμανουήλ Καραλή σε ένα μίνι ντοκιμαντέρ

bet365

Σε ένα 20λεπτο βίντεο ο Εμμανουήλ Καραλής παρουσιάζει την ζωή και την καριέρα του

Ενα μίνι ντοκιμαντέρ με την ιστορία του Εμμανουήλ Καραλή παρουσίασε ο… ίδιος ο Μανόλο στην προσωπική του σελίδα στο Youtube.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ σε ένα πολύ όμορφο βίντεο 20 λεπτών, μιλά για την οικογένειά του, αλλά και… η οικογένειά του μιλάει γι’ αυτόν. Η δίδυμη αδερφή του, Αγγελική, όπως αποκάλυψε στο βίντεο, είναι αυτή που κάνει… κουμάντο καθώς είναι ένα λεπτό μεγαλύτερη.

Η μητέρα του περιγράφει τον «Μανόλο» σε μικρή ηλικία και αναφέρει πόσο πολύ λάτρευε τα ύψη, ενώ ο πατέρας του περιγράφει το πώς κατέληξε στον στίβο και το άλμα επί κοντώ.

Ο 4ος ολυμπιονίκης στο Τόκιο στο βίντεο μιλά για το παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων που σημείωσε πριν 3 χρόνια στον κλειστό, ενώ για τον ίδιο μιλά και ο Μίλτος Τεντόγλου με τον οποίο τους συνδέει στενή φιλία.

Στο ντοκιμαντέρ η οικογένεια θίγει και το θέμα του ρατσισμού λόγω χρώματος και το πως χειρίστηκε την κατάσταση από μικρή ηλικία, τον τραυματισμό του πριν τρία χρόνια που τον άφησε για ένα χρόνο εκτός και τον ανάγκασε να υποβληθεί σε επέμβαση με το ρίσκο να μην γνωρίζει αν θα επιστρέψει στην ίδια κατάσταση που ήταν στα 17 και 18 του χρόνια, κάτι που τον βύθισε σε κατάθλιψη.


 

Τελευταία Νέα