Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Πρωτιά για Πριβιλέτζιο στις γυναίκες (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Πρωτιά για Πριβιλέτζιο στις γυναίκες (vids)

bet365

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο κέρδισε τον μαραθώνιο γυναικών, αλλά το πολυπόθητο ρεκόρ διαδρομής δεν ήρθε.

Την πρώτη της νίκη στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών πέτυχε η Γκλόρια Πριβιλέτζιο.

Η κορυφαία αυτή τη στιγμή Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος, τερμάτισε πρώτη σε χρόνο 2:41.30 μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο.

Μπορεί το ρεκόρ διαδρομής της Μαρίας Πολύζου να μην έσπασε (2:39.10 από το 1997) ωστόσο η Πριβιλέτζιο ήταν πανευτυχής και είδε την Πολύζου να την περιμένει στον τερματισμό και να την αγκαλιάζει για την επικράτησή της στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Δεύτερη τερμάτισε η Κατερίνα Ασημακοπούλου τερμάτισε δεύτερη σε χρόνο 2:48.12, με την Βασιλική Κωνσταντοπούλου να ακολουθεί με 2:51.32.

«Ηταν πολύ όμορφη εμπειρία. Δεν έχω περάσει τόσο καλά σε μαραθώνιο. Μου βγήκε αβίαστα η κούρσα και ευχάριστα. Ήταν απολαυστική η διαδρομή από την αρχή ως το τέλος και είμαι χαρούμενη για την επίδοση, αλλά και όλο τον αγώνα» είπε αρχικά η Πριβιλέτζιο.

«Ηταν η μόνη φορά που πήγα σε αγώνα με την αίσθηση και δεν κοιτούσα το ρολόι (για το ρεκόρ). Ηθελα να πάω συντηρητικά και τελικά μου βγήκε καλύτερα ο αγώνας» πρόσθεσε η νικήτρια του φετινού Μαραθωνίου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα