Μπολτ: «Ο Ντε Γκράσε είναι ο διάδοχός μου στα σπριντ»

Newsroom
Μπολτ: «Ο Ντε Γκράσε είναι ο διάδοχός μου στα σπριντ»

bet365

Ο Γιουσέιν Μπολτ εναποθέτει τις ελπίδες του στα σπριντ στον Καναδό Αντρε Ντε Γκράσε.

Μπορεί ο Ιταλός Τζέικομπς να κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως ο Γιουσέιν Μπολτ θεωρεί πως ο Αντρε Ντε Γκράσε θα είναι αυτός που θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια στα σπριντ.

Ο Τζαμαϊκανός σε δηλώσεις του στο Reuters χαρακτήρισε ως «διάδοχό» του τον Καναδό πρωταθλητή, τονίζοντας πως είναι ο πιο σταθερός σπρίντερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.
Ο Μπολτ παρακολουθεί την πορεία του από το 2016 και μόνο καλά πράγματα έχει να πει γι’ αυτόν.

«Ο Αντρε Ντε Γκράσε είναι ο πιο συνεπής σπρίντερ και πάντα είναι σε φόρμα στις μεγάλες διοργανώσεις και ανεβαίνει στο βάθρο. Αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο, θα είναι το πρόσωπο που θα πρέπει όλοι να παρακολουθούν και το πρόσωπο που όλοι θα θέλουν να κερδίσουν. Ολοι οι άλλοι σπρίντερ έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Αυτός είναι συνεπής» ανέφερε ο Μπολτ που δεν είναι και τόσο αισιόδοξος για τους Τζαμαϊκανούς σπρίντερ, καθώς στις δηλώσεις του στο Reuters δεν τους ανέφερε καν στη κουβέντα.

Πάντως, όσον αφορά τον ρόλο που είχε ο ίδιος για τον στίβο, όπου ουσιαστικά γέμιζε τα στάδια όπου κι αν πήγαινε και μόνο με την παρουσία του, είπε ότι δεν βλέπει αυτή τη στιγμή κάποιον να τον διαδέχεται. Τουλάχιστον όχι από τα σπριντ.

«Δεν βλέπω κάποιον ακόμη. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι κάποιος από τα σπριντ. Πάντα είναι θετικό να υπάρχει ένας αθλητής που θα ξεχωρίζει και θα τραβάει κόσμο στο άθλημα. Όμως πάντα είναι καλό να υπάρχουν κι εκπλήξεις όσον αφορά το ποιος μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και να γίνει σπουδαίος. Η ευκαιρία είναι εκεί έξω για όλους, όχι μόνο για τους σπρίντερ, αλλά για άλτες του μήκους, σφαιροβόλους… Απλά χρειάζεται να αναδείξουν την προσωπικότητά τους και να αγωνίζονται σε τοπ επίπεδο ώστε να κάνουν συναρπαστικό το άθλημα για το κοινό» ανέφερε ο Τζαμαϊκανός ολυμπιονίκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα