Συνεχίζει να συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της η Μαρία Πολύζου: «Αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω δύο φορές»

Newsroom
Συνεχίζει να συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της η Μαρία Πολύζου: «Αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω δύο φορές»

bet365

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» από την Μαρία Πολύζου σχετικά με την κακοποίηση που δέχτηκε από τον πατέρα της.

Η Μαρία Πολύζου σόκαρε με τις αποκαλύψεις της για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της.

Οι αποκαλύψεις της όμως για τα πόσα πέρασε στην εφηβική της περίοδο συνεχίστηκαν με την πρωταθλήτρια του μαραθωνίου να αναφέρει στην αυτοβιογραφία της πως εξαιτίας των όσων βίωνε, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές ενώ ήταν παιδί.

«Ο πατέρας μου ήταν άγριος στην όψη και στους τρόπους. Είχε μαύρα μούσια που τον έκαναν ακόμα πιο τρομακτικό. Έπινε και όταν μεθούσε γινόταν βίαιος. Μας χτυπούσε και τον τρέμαμε όλοι. Εμένα από την ηλικία των 11 έως 12 ετών με βίαζε. Από τότε που τα έκανε όλα αυτά, έπεσα σε μία κατάμαυρη άβυσσο. Πιστεύω ότι από τότε τρέχω για να ξεφύγω. Πολύ γρήγορα από τότε που ξεκίνησε αυτή η βρωμιά προσπάθησα να φύγω από εκείνο το σπίτι και ας ήμουν τόσο μικρή και δεν είχα πού να πάω» γράφει αρχικά.

«Έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας, ενώ ήμουν παιδί ακόμα. Όταν σε κακοποιούν σε τόσο μικρή ηλικία αναστατώνονται τα πάντα μέσα σου. Χωρίς να ξέρεις το γιατί, νιώθεις βρώμικη και ένοχη. Έχασα τον εαυτό μου, ένιωθα ότι το σώμα μου και η ζωή μου δεν είχαν καμία αξία, ότι εγώ η ίδια ήμουν ένα μηδενικό. Αν ο ίδιος μου ο πατέρας φερόταν έτσι, γιατί να υπάρχεις; Ήθελα να με πάρει ο Θεός» πρόσθεσε η Πολύζου που και στην αυτοβιογραφία της που κυκλοφόρησε, αναφέρετε εκτενώς σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Η Πολύζου έχει συγκλονίσει με τα προσωπικά δράματα που έχει βιώσει καθώς τα τελευταία χρόνια πάλευε και με τον καρκίνο, ωστόσο παρά τις αντιξοότητες συνεχίζει να τρέχει σε μαραθώνιους αγώνες και αγώνες αποστάσεων προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας.


 

Τελευταία Νέα