Κεντέρης: «Ποτέ δεν έφυγα από τα στάδια» (vid)

Newsroom
Κεντέρης: «Ποτέ δεν έφυγα από τα στάδια» (vid)

bet365

Ο Κώστας Κεντέρης μίλησε για την επιστροφή του στα δρώμενα του στίβου, στην διάρκεια των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων.

Για την ζωή του μακριά από τον πρωταθλητισμό, αλλά και την παρουσία του στα δρώμενα του στίβου, μίλησε ο Κώστας Κεντέρης.

Σε μία από τις πολύ σπάνιες συνεντεύξεις που έδωσε ο πρώην ολυμπιονίκης, μίλησε για την οικογένειά του και τον αθλητισμό, στην κάμερα του Alpha, στο περιθώριο των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στη Χίο.

Ο Κεντέρης βρέθηκε εκεί με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ και μίλησε για το πώς είναι τώρα η ζωή του και πώς αισθάνεται που γύρισε έστω και ως παράγοντας, στο άθλημα που αγαπά.

«Είμαι πολύ καλά, οικογενειακά και αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τον στίβο, αυτό το οποίο αγαπάω. Μένω μόνιμα στα πανέμορφα Γιάννενα, στα Ζαγοροχώρια. Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, άσχετα αν δεν εμφανιζόμουν. Πάντοτε πήγαινα και μαζί με τα παιδιά μου… Θεωρώ τον αθλητισμό υγεία και θεωρώ ότι αξίζει ο κάθε γονιός να πάει τα παιδιά του, όχι για πρωταθλητισμό, αλλά για απλό αθλητισμό. Τα παιδιά μου δεν τα προπονώ εγώ», ανέφερε ο Κεντέρης.

«Νομίζω ότι σήμερα κατάλαβαν τα παιδιά μου κατάλαβαν για μένα, γιατί δεν κάνω εμφανίσεις. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν καταφέρει περισσότερα πράγματα από εμένα στη χώρα μας. Δε μου λείπουν ο πρωταθλητισμός και οι Ολυμπιακοί αγώνες» πρόσθεσε ο πρώην ολυμπιονίκης από την Μυτιλήνη, ο οποίος στάθηκε και στον πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του κόσμου», τον οργανισμό που τιμήθηκε στην διάρκεια των αγώνων.

«Η προσπάθεια που κάνει ο πατέρας Αντώνιος, και όχι μόνο στη Χίο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με έκανε να έρθω εδώ. Δίνει δύναμη, αγάπη και πραγματικά είναι άξιος συγχαρητηρίων» ανέφερε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα