Άνοιξαν οι εγγραφές για το 8o Poikilo Night Trail

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 8o Poikilo Night Trail

bet365

Το Σάββατο 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 8ο Poikilo Night Trail στην Αττική.

Τρέξιμο, ποδήλατο, και η ομορφότερη θέα της Αττικής. Και όλα αυτά νύχτα με τα αστέρια για συντροφιά και με το βαθμό δυσκολίας να αυξάνεται. Οι εγγραφές για το 8ο Poikilo Night Trail άνοιξαν στο www.pdsodysseas.gr και οι διοργανωτές περιμένουν δρομείς και ποδηλάτες για να ζήσουν μαζί μια ξεχωριστή εμπειρία το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021.

Το event που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης περιλαμβάνει δυο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος (MTR) 5 χιλιομέτρων και (MTR) 10 χιλιομέτρων καθώς και αγώνα νυχτερινής ορεινής ποδηλασίας (MTB) 25 χιλιομέτρων.

Για πρώτη φορά οι διοργανωτές εντάσσουν και αγώνα E-Bike MTB ικανοποιώντας το αίτημα πολλών αθλητών να διασχίσουν με ηλεκτρικά ποδήλατα τα μοναδικά μονοπάτια του Ποικίλου Όρους.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα ηλεκτρικά ποδήλατα για να είναι σύμφωνα με κανονισμούς θα πρέπει:

– max 250 watt

– max 25km

-δεν επιτρέπεται χρήση εφεδρικής μπαταρίας

Οι αθλητές μπορούν να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ σε μια από τις τρεις διαδρομές καθώς οι εκκινήσεις θα δοθούν με διαφορά 15 λεπτών. Η σηματοδότηση θα γίνει με φωσφορίζοντα μέσα και ειδικά αντανακλαστικά από την 3M, την κορυφαία εταιρεία στον χώρο της σήμανσης

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου, www.pdsodysseas.gr,συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής και διευκρινίζοντας απαραίτητα σε ποιόν αγώνα (διαδρομή) αφορά η δήλωση. Οι δηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να ακολουθήσει η κατάθεση του ποσού συμμετοχής εντός 2 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής.

Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ για τον κάθε αγώνα. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της ΓΓΑ θα υπάρχει όριο 300 αθλητών για κάθε διαδρομή. Ο αριθμός μπορεί να αλλάξει ανάλογα τις αποφάσεις της Πολιτείας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Χώρος εκδηλώσεων: 5ο Δημοτικό σχολείο Πετρούπολης στην πλατεία 8ης Μάρτη (τέρμα Ελαιών, Κερασόβου & Αγίου Πολυκάρπου) έναντι Άλσος Αγίου Δημητρίου.
H διοργανωτές αναλαμβάνουν την ευθύνη για την οργάνωση του event σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας, το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα διασποράς και εξάπλωσης του covid-19.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα