Μαυρομμάτης: Χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο του Ραμπάτ

Newsroom
Μαυρομμάτης: Χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο του Ραμπάτ

bet365

O Νίκος Μαυρομμάτης έφθασε σε μια μεγάλη επιτυχία, με τον 42χρονο να κατατκά το χρυσό μετάλλιο στο σκιτ ανδρών στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής στο Ραμπάτ.

Σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του ο Νίκος Μαυρομμάτης κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής στο αγώνισμα του σκιτ.

Ο 42χρονος σκοποβόλος με εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκιτ ανδρών στο παγκόσμιο κύπελλο του Ραμπάτ, αρχίζοντας ιδανικά το 2023.
Ένα χρυσό μετάλλιο που ήρθε να προστεθεί στα δύο ασημένια (Πεκίνο 2011, Μπακού 2022) και στο ένα χάλκινο (Λονάτο 2022).

Ο Μαυρομμάτης στον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου στο Ραμπάτ, βρέθηκε στον τελικό με τη 2η επίδοση του β' ημιτελικό, έχοντας 28 στις 30 βολές, πίσω από τον Εσθονό, Πέτερ Γιουέρισον να είναι αλάνθαστος.

Στον τελικό ο Μαυρομμάτης ήταν ιδαίτερος ψύχραιμος. Παρότι έχασε την 5η και την 7η βολή, μετά έκανε 33 σερί εύστοχες και με 38/40 πήρε το χρυσό μετάλλιο. Ο Αιγύπτιος Αζμί Μεχελμπά ήταν 2ος με 37/40 και ο Ιταλός, Βαλέριο Παλμούτσι 3ος με 27/40. Nωρίτερα η Εμμανουέλα Κατζουράκη είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο σκιτ γυναικών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα