Πυγμαχία: Ξεκινά έρευνα και κινείται νομικά η ομοσπονδία για τον τραυματισμό του 16χρονου

Newsroom
Πυγμαχία: Ξεκινά έρευνα και κινείται νομικά η ομοσπονδία για τον τραυματισμό του 16χρονου

bet365

Σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία αναφέρει πως ξεκινά να συλλέγει όλα τα απαραίτητα ώστε να κινηθεί άμεσα νομικά με σκοπό να βρει τον υπεύθυνο του ατυχήματος του 16χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Μετά τη γνωστοποίηση των όσων συνέβησαν με 16χρονο αθλητή πυγμαχίας, που κατέχει μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα στην προπόνηση, άμεση ήταν η απάντηση της ομοσπονδίας πυγμαχίας που εξήγγειλε μηνυτήριες αναφορές.

Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα και το ρεπορτάζ του Gazzetta, ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να γίνει ενδελεχής έρευνα ώστε να φανεί πως κατέληξε ο νεαρός αθλητής στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες αργότερα η ελληνική ομοσπονδίας πυγμαχίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Σχετικά με το τραγικό συμβάν σοβαρού τραυματισμού ανήλικου πρωταθλητή μας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εντός γυμναστηρίου, την περασμένη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ενημερώνουμε ότι συλλέγουμε το απαραίτητο υλικό και άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Παράλληλα, συντασσόμαστε απολύτως με τα άμεσα αντανακλαστικά της Πολιτείας, καθότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ήδη ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές να πέσει άπλετο φως σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά και θέσαμε στη διάθεση του κ. Αυγενάκη κάθε στοιχείο που έχουμε στη διάθεσή μας»

 

Τελευταία Νέα