Πυγμαχία: Πρεμιέρα με δύο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών

Newsroom
Πυγμαχία: Πρεμιέρα με δύο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών

bet365

Ξεκινά σήμερα (23/5) στην Αρμενία το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας στους άνδρες, με την Ελλάδα να έχει πέντε μέλη και δύο συμμετοχές την πρώτη ημέρα.

Στην Αρμενία και την πρωτεύουσα Ερεβάν, ξεκινά σήμερα (23/5) το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας ανδρών, με δύο από τους πέντε Ελληνες που ταξίδεψαν, να ρίχνονται σήμερα στη μάχη των προκριματικών.

Οι Κωνσταντίνος Καλογερίδης (-60κ.) και Κωνσταντίνος Πετρόπουλος (-75κ.) ρίχνονται στην μάχη των προκριματικών, ενώ την Τρίτη θα κάνει ντεμπούτο ο Θεοχάρης Τσαουσίδης στα 80κ. , την Τετάρτη (25/5) ο Παναγιώτης Ακριτίδης στα -51κ. και την Πέμπτη ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν στα -92κ.

Ο Πετρόπουλος αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον Νορβηγό Γκέντμινας και αν περάσει θα αγωνιστεί με τον Γάλλο Φεντερό στην φάση των «16», ενώ ο Καλογερίδης με τον Σλοβάκο Τάνκο για μία θέση στους «16». Εκεί θα τον περιμένει το Νο1 στο ταμπλό, ο Βούλγαρος Ροσένοφ. Σήμερα αρχίζει και η κατηγορία των 80κ. όπου συμμετέχει ο Θεοχάρης Τσαουσίδης, ο οποίος όμως θα αγωνιστεί αύριο στον γύρο των «16» (πέρασε bye τον πρώτο) με αντίπαλο τον Ολλανδό Κράους.

Ο Ακριτίδης κληρώθηκε στα 51κ. Με τον Ισραηλινό Αλαβερντιάν, με τον νικητή να προκρίνεται στα προημιτελικά.

Τέλος, ο Νανιτζανιάν κληρώθηκε με τον Ιρλανδό Μάρλεϊ, Νο3 στο ταμπλό, στην φάση των «16».

 

Τελευταία Νέα