Πυγμαχία: Πρεμιέρα με δύο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών

Newsroom
Πυγμαχία: Πρεμιέρα με δύο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών

bet365

Ξεκινά σήμερα (23/5) στην Αρμενία το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας στους άνδρες, με την Ελλάδα να έχει πέντε μέλη και δύο συμμετοχές την πρώτη ημέρα.

Στην Αρμενία και την πρωτεύουσα Ερεβάν, ξεκινά σήμερα (23/5) το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας ανδρών, με δύο από τους πέντε Ελληνες που ταξίδεψαν, να ρίχνονται σήμερα στη μάχη των προκριματικών.

Οι Κωνσταντίνος Καλογερίδης (-60κ.) και Κωνσταντίνος Πετρόπουλος (-75κ.) ρίχνονται στην μάχη των προκριματικών, ενώ την Τρίτη θα κάνει ντεμπούτο ο Θεοχάρης Τσαουσίδης στα 80κ. , την Τετάρτη (25/5) ο Παναγιώτης Ακριτίδης στα -51κ. και την Πέμπτη ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν στα -92κ.

Ο Πετρόπουλος αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον Νορβηγό Γκέντμινας και αν περάσει θα αγωνιστεί με τον Γάλλο Φεντερό στην φάση των «16», ενώ ο Καλογερίδης με τον Σλοβάκο Τάνκο για μία θέση στους «16». Εκεί θα τον περιμένει το Νο1 στο ταμπλό, ο Βούλγαρος Ροσένοφ. Σήμερα αρχίζει και η κατηγορία των 80κ. όπου συμμετέχει ο Θεοχάρης Τσαουσίδης, ο οποίος όμως θα αγωνιστεί αύριο στον γύρο των «16» (πέρασε bye τον πρώτο) με αντίπαλο τον Ολλανδό Κράους.

Ο Ακριτίδης κληρώθηκε στα 51κ. Με τον Ισραηλινό Αλαβερντιάν, με τον νικητή να προκρίνεται στα προημιτελικά.

Τέλος, ο Νανιτζανιάν κληρώθηκε με τον Ιρλανδό Μάρλεϊ, Νο3 στο ταμπλό, στην φάση των «16».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα