Πυγμαχία: Στον Βαρθολομαίο η ελληνική αποστολή

Newsroom
Πυγμαχία: Στον Βαρθολομαίο η ελληνική αποστολή

bet365

Παπαδάτου και Τσάνη επισκέφτηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας, η Ολγα Παυλίνα Παπαδάτου και η Μαρινέλα Τσάνη επισκέφτηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Οι δύο πρωταθλήτριες της πυγμαχίας θα επιστρέψουν το Σάββατο από την Κωνσταντινούπολη και μετά την εξαιρετική τους πορεία στην διοργάνωση, έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο και να γυρίσουν την πόλη. Ανάμεσα στις στάσεις τους ήταν και το Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου τους υποδέχτηκε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Τα δύο κορίτσια και ο ομοσπονδιακός προπονητής της πυγμαχίας, Βασίλης Κοκόλης, δέχτηκαν την ευλογία του Πατριάρχη και αποχώρησαν γεμάτοι χαρά για την ευκαιρία που είχαν να τον γνωρίσουν από κοντά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα