Ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριάντης καταγγέλει για εκφοβισμό τον πρόεδρο της ΕΟΠ Χάρη Μαριόλη

Newsroom
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριάντης καταγγέλει για εκφοβισμό τον πρόεδρο της ΕΟΠ Χάρη Μαριόλη

bet365

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Πυγμαχίας μετά από τις καταγγελίες του Χρήστου Τριάντη.

Ανοιχτά για εκφοβισμό και απειλές προς το πρόσωπο του, προς γονείς, αθλητές και προπονητές κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρη Μαριόλη ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριάντης.

Το θέμα συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του συνδέμου προπονητών πυγμαχίας το οποίο και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Συνδέσμου , που πραγματοποιήθηκε την 25/11/2021 , παρόντων όλων των συμβούλων , συζητήθηκε η με αριθμό πρωτοκόλλου 113/12.11.2021 καταγγελία-διαμαρτυρία του μέλους του Δ.Σ κου Χρήστου Τριάντη, ο οποίος κατήγγειλε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρη Μαριόλη, για απρεπή, ανάρμοστη και αντιαθλητική συμπεριφορά.

Κατά τα λεγόμενα του κ. Τριάντη, αφορμή της καταγγελίας αυτής στάθηκε η επιθετική συμπεριφορά του Προέδρου της Ε.Ο.Π απέναντι στον ίδιο τον κ. Τριάντη , ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί αθλήτρια της πυγμαχίας και τον προπονητή της, όταν προσήλθαν στην Ομοσπονδία , για προσωπική υπόθεση της αθλήτριας. Η παραίνεση του κ. Τριάντη οδήγησε τον Πρόεδρο να καταφερθεί εναντίον του φραστικά, επιδεικνύοντας πρωτοφανή για το αξίωμα του Προέδρου αντιαθλητική στάση. Η επίθεση αυτή συνεχίστηκε στο πρόσωπο τόσο της αθλήτριας όσο και του προπονητή της.

Ο κ. Τριάντης , που είναι αποσπασμένος υπάλληλος από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ε.Ο.Π ως Ομοσπονδιακός Προπονητής, ενισχύει την καταγγελία του αναφέροντας εκτός του ανωτέρω περιστατικού, διαφορά περιστατικά που υπέπεσαν στην αντίληψη του κατά τη θητεία του στην Ομοσπονδία.

Τα περιστατικά αυτά αφορούν απειλές και εκφοβισμούς σε αθλητές, γονείς αθλητών, προπονητές και σωματεία , αποκλεισμούς αθλητών από πρωταθλήματα, προσπάθειες παρακώλυσης αναπτυξιακών προγραμμάτων και διάφορα άλλα , στα οποία αναφέρεται στην καταγγελία του.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πυγμαχίας και το Δ.Σ αυτού, ομόφωνα καταδικάζει οποιαδήποτε τέτοιου είδους αντιαθλητική συμπεριφορά, από όποιον και αν αυτή προέρχεται, που αντιβαίνει τόσο στο θεσμό του αξιώματος του, όσο και στο αθλητικό πνεύμα και στη συνοχή του αθλήματος.

Συντάσσεται στο πλευρό του μέλους του Δ.Σ και δηλώνει ότι θα πράξει τα νόμιμα, απευθυνόμενος στα αρμόδια ανώτερα θεσμικά όργανα και δεν θα ανεχτεί τέτοιου είδους πρακτικές από οποιονδήποτε , τόσο εναντίον των προπονητών όσο και εναντίον των αθλητών. Οι πρακτικές αυτές ανήκουν στο παρελθόν και θα σταθεί απέναντι σε οποιονδήποτε βάλλει κατά του αθλήματος και των ανθρώπων του.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Π».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα