Η Σερβία απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα σε αθλητές από το Κόσοβο

Newsroom
Η Σερβία απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα σε αθλητές από το Κόσοβο

bet365

Οι Σερβικές αρχές δεν επέτρεψαν σε πυγμάχους από το Κόσοβο να μπουν στη χώρα για να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Σερβία ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πυγμάχους από όλο τον κόσμο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά σε αυτούς δεν θα είναι οι αθλητές από το Κόσοβο.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Σερβία απαγόρευσε την είσοδο στην χώρα, στην αποστολή του Κοσόβου, στερώντας από τους αθλητές να συμμετέχουν στην διοργάνωση!

Οι τρεις αθλητές και οι προπονητές τους έμειναν κολλημένοι στα σύνορα μέσα σε ένα αυτοκίνητο για ώρες και τελικά επέστρεψαν στα σπίτια τους, με την Ολυμπιακή Επιτροπή να έχει κάνει διάβημα στην Παγκόσμια ομοσπονδία σε έντονο ύφος. '

Η Σερβία δεν αναγνωρίζει το Κόσοβο ως χώρα, αλλά το Κόσοβο και η ομοσπονδία πυγμαχίας είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως. Σύμφωνα με μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, οι αθλητές από το Κόσοβο θα αγωνιστούν και θα ξεπεραστούν τα εμπόδια που έχουν βάλει οι διοργανωτές, που για πολιτικές σκοπιμότητες στερούν από τους πυγμάχους την παρουσία τους στην σημαντικότερη διοργάνωση της σεζόν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τονίζουν πάντως πως για την υπόθεση δεν έχει ευθύνη η ομοσπονδία πυγμαχίας της Σερβίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα