Ζαγοράκης: «Η Εθνική να μπει στην καρδιά όλων και να μας χαρίσει και πάλι όμορφες στιγμές» (vids)

Ζαγοράκης: «Η Εθνική να μπει στην καρδιά όλων και να μας χαρίσει και πάλι όμορφες στιγμές» (vids)

bet365

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται στη Τούμπα για το φιλικό της Εθνικής με την Ονδούρα και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως θέλει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μπει στην καρδιά όλων μας και να μας χαρίσει και πάλι όμορφες στιγμές.

Μία μέρα μετά την εκλογή του στον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται στη Τούμπα για να παρακολουθήσει το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Ονδούρα. Η μεγάλη δόξα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχοντας μαζί του τον απερχόμενο πρόεδρο, Βαγγέλη Γραμμένο, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, αναφέροντας αρχικά τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γραμμένο για την συνεργασία που θα έχουμε και δεν θα σταματήσουμε να έχουμε. Από την Τετάρτη και μετά, γιατί πρέπει να σεβαστούμε την Εθνική ομάδα που έχει ένα σημαντικότατο παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί θετική ενέργεια για να βγει η ομάδα από το τέλμα. Έχουν γίνει πολλά πράγματα, θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε ακόμα περισσότερα».

Για το πόσο καλό είναι για τους παίκτες το ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ γνωρίζει... τι εστί Εθνική ομάδα: «Έχω περάσει από αυτόν τον χώρο και μπορώ να τους καταλάβω καλύτερα από τον καθένα. Σίγουρα η Εθνική πρέπει να μπει στην καρδιά όλων και να μας χαρίσει και πάλι όμορφες στιγμές».

Γραμμένος: «Είμαι σίγουρος πως θα πετύχει»

Από την πλευρά του ο πρώην πλέον πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ανέφερε σχετικά: «Ασπάστηκα έναν άνθρωπο που έχει βγάλει την Ελλάδα στους δρόμους αυτός και η παρέα του. Γνωρίζω τον Θόδωρο και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα