Ζότα: «Σεληνιασμένος» και με την εθνική Πορτογαλίας

Κώστας Ζάλιαρης
Ζότα: «Σεληνιασμένος» και με την εθνική Πορτογαλίας

bet365

Πέρα από τους εκπληκτικούς πρώτους μήνες που έχει διανύσει με την Λίβερπουλ, παρά και τον τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός δράσης, ο Ζόταν αποδίδει τρομερά και στις φορές που καλείται να υπηρετήσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο Ντιόγο Ζότα σκόραρε ακόμα δυο φορές με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας το βράδυ της Κυριακής και έχει καταφέρει να έχει μέγιστη συμβολή στις συμμετοχές του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του καθ' όλη την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο νυν εξτρέμ της Λίβερπουλ που από την πρώτη στιγμή άρχισε να κάνει την διαφορά στους Πρωταθλητές Αγγλίας και έλειψε πολύ το διάστημα των μηνών που είχε αντιμετωπίσει έναν σοβαρό τραυματισμό, έχει μετρήσει πέντε τέρματα και δυο ασίστ σε τέσσερις αναμετρήσεις με την εθνική ομάδα μέσα στην τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά!

Πριν τα δυο γκολ με τους Σέρβους στην ισοπαλία (2-2) της Κυριακής που ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο λόγω του γκολ που λανθασμένα δεν μέτρησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ζότα είχε ασίστ απέναντι στους Κροάτες, σκόραρε δις κι έφτιαξε ένα γκολ απέναντι στην Σουηδία, ενώ, χρίστηκε σκόρερ και στο παιχνίδι με την Κροατία τον περασμένο Σεπτέμβρη για το Nations League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα