Η πρώτη προπόνηση του Αλεξανδρόπουλου με την Εθνική (pics, vid)

Η πρώτη προπόνηση του Αλεξανδρόπουλου με την Εθνική (pics, vid)

Gazzetta team
Η πρώτη προπόνηση του Αλεξανδρόπουλου με την Εθνική (pics, vid)

bet365

Η Εθνική μας ομάδα προπονήθηκε το Σάββατο (27/3) στη Θεσσαλονίκη, μία μέρα πριν από το φιλικό με την Ονδούρα (28/3, 17.00). Η «πρώτη» του Αλεξανδρόπουλου και η κατάσταση των Τσιμίκα - Πέλκα.

Λίγες μέρες μετά το σπουδαίο 1-1 εναντίον της Ισπανίας, η Εθνική μας ομάδα προπονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μία μέρα πριν από το φιλικό με την Ονδούρα (28/3, 17.00) στην Τούμπα. Ο χαφ του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της καριέρας του με την ομάδα των ανδρών, έχοντας κληθεί από τον Τζον Φαν'τ Σχιπ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε για τον 19χρονο μέσο που κλήθηκε στην Εθνική και απάντησε: «Τον παρακολουθούσαμε. Έχει κάνει βήματα προόδου. Έχει να μάθει πολλά ακόμα όμως είχαμε λόγο να τον καλέσουμε μετά το πρόβλημα του Πέλκα. Ελπίζουμε να είναι ΟΚ ο Πέλκας αλλά θέλουμε παραπάνω παίκτες και για τη Γεωργία. Ίσως να τον δούμε να παίζει και να δούμε την πρόοδό του».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης που ενσωματώθηκε την Παρασκευή (26/3) στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έχοντας χάσει την πρεμιέρα με την Ισπανία, ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα, ενώ αρκετά καλύτερα είναι ο Κώστας Τσιμίκας που έγινε αλλαγή κόντρα στη «φούρια ρόχα», αλλά και ο Δημήτρης Πέλκας που τέθηκε νοκ άουτ λόγω προβλήματος στο ισχίο. Ενδέχεται πάντως να προφυλαχθεί κόντρα στην Ονδούρα, ώστε να είναι διαθέσιμος με τη Γεωργία (31/3, 21.45)

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Εθνική Ομάδα ενόψει του φιλικού αγώνα εναντίον της Ονδούρας στο γήπεδο Τούμπας (28/3, 17:00 – OPEN BEYOND, Cosmote TV), ο οποίος σηματοδοτεί την αγωνιστική επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη έπειτα από 14 χρόνια. Μετά την πρεμιέρα στην προκριματική φάση του Μουντιάλ και το ταξίδι τους από την Γρανάδα, όπου η Ελλάδα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ισπανία, οι διεθνείς προπονήθηκαν το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη. Δείτε στιγμιότυπα από την προπόνηση των παικτών, μία ημέρα πριν από το ματς της Τούμπας, όπου η Εθνική αγωνίζεται εκ νέου ύστερα από 14 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 22 Αυγούστου 2007, οπότε διεξήχθη ο αποχαιρετιστήριος φιλικός αγώνας προς τιμήν τού τότε αρχηγού της και, πλέον, νεοεκλεγέντος προέδρου της ΕΠΟ, Θ. Ζαγοράκη, με αντίπαλο την Ισπανία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζόλης: «Όνειρό μου να παίξω σε ένα Μουντιάλ»

Εθνική: Θετικό δείγμα παίκτη στην Ονδούρα, που απομονώθηκε

Φαν'τ Σχιπ: «Να μην ξεχνάμε που ήταν η Εθνική και να είμαστε ταπεινοί, θα μας δώσει ώθηση το αποτέλεσμα με Ισπανία»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα