Ανάλυση Wyscout: Οι επιδόσεις των Ζέκα, Μπουχαλάκη και Σιώπη στις μεταβιβάσεις τους με την Ισπανία (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ανάλυση Wyscout: Οι επιδόσεις των Ζέκα, Μπουχαλάκη και Σιώπη στις μεταβιβάσεις τους με την Ισπανία (pics)

bet365

Οι τρεις μέσοι ενώ δέχθηκαν μεγάλη πίεση - όπως βλέπουμε από τα στοιχεία του Wyscout - είχαν υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις μεταβιβάσεις τους.
Ο «Μπούχα» στο παιχνίδι των Ισπανών στη Γρανάδα έμεινε 96 λεπτά στο γήπεδο. Με τη βοήθεια / συμβολή της κορυφαίας πλατφόρμας του Wyscout εντοπίζουμε πως από δημιουργικής απόψεως ο Κρητικός χαφ - και εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού - είχε 11 πετυχημένες μεταβιβάσεις στις 15 που επιχείρησε στο σύνολο (73%).
Πηγή Wyscout: Το γράφημα με τις πάσες του Μπουχαλάκη, από τις οποίες έχει 4 πάσες - κλειδιά, δηλαδή κομβικές
Ο Ζέκα από την πλευρά του είχε ένα ποσοστό στο 85% με 19 / 22 μεταβιβάσεις / πάσες σε 96 λεπτά αγώνα. Ο Σιώπης από την άλλη σε 51 λεπτά συμμετοχής είχε 60% με 3 / 5 πάσες.
Πηγή Wyscout: Το γράφημα με τις πάσες του Ζέκα
Αμυντικά ο Μανώλης Σιώπης είχε 5 / 9 κερδισμένες μονομαχίες με ένα 56%. Ήταν η 3η πιο καλή επίδοση στα μετόπισθεν μετά από το 81% του Τσιμίκα σε μονομαχίες που κέρδισε και το 86% του Τζαβέλλα ενώ την πιο κακή επίδοση σε κερδισμένες μονομαχίες είχε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Από τους παραπάνω μέσους βέβαια ο Ζέκα έχει τα πιο πολλά ματς με την Εθνική. Έκανε πρεμιέρα με τον Σκίμπε στην ομάδα σε ηλικία 28 ετών, 6 μηνών και 22 ημερών και έχει 28 αγώνες με 2 γκολ και 2 ασίστ. Ο Μπουχαλάκης επίσης πρωτοέπαιξε στην Εθνική με Σκίμπε: σε ηλικία 25 ετών, 5 μηνών και 3 ημερών. Έχει 16 συμμετοχές με τη φανέλα της.
Πηγή Wyscout: Το γράφημα με τις πάσες του Σιώπη
Ο Μανώλης Σιώπης έχει μόλις 4 ματς με την Ελλάδα. Έκανε ντεμπούτο το 2019 με Άγγελο Αναστασιάδη προπονητή. Ήταν σε ηλικία 25 ετών και 16 ημερών.
- Για το κείμενο χρησιμοποιήθηκαν στατιστικά δεδομένα από τo www.wyscout.com. Η φωτογραφία είναι από το Wyscout.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚA MUNDIAL NEWS FEED