Ανάλυση Wyscout: Οι επιδόσεις των Ζέκα, Μπουχαλάκη και Σιώπη στις μεταβιβάσεις τους με την Ισπανία (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ανάλυση Wyscout: Οι επιδόσεις των Ζέκα, Μπουχαλάκη και Σιώπη στις μεταβιβάσεις τους με την Ισπανία (pics)

bet365

Οι τρεις μέσοι ενώ δέχθηκαν μεγάλη πίεση - όπως βλέπουμε από τα στοιχεία του Wyscout - είχαν υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις μεταβιβάσεις τους.
Ο «Μπούχα» στο παιχνίδι των Ισπανών στη Γρανάδα έμεινε 96 λεπτά στο γήπεδο. Με τη βοήθεια / συμβολή της κορυφαίας πλατφόρμας του Wyscout εντοπίζουμε πως από δημιουργικής απόψεως ο Κρητικός χαφ - και εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού - είχε 11 πετυχημένες μεταβιβάσεις στις 15 που επιχείρησε στο σύνολο (73%).
Πηγή Wyscout: Το γράφημα με τις πάσες του Μπουχαλάκη, από τις οποίες έχει 4 πάσες - κλειδιά, δηλαδή κομβικές
Ο Ζέκα από την πλευρά του είχε ένα ποσοστό στο 85% με 19 / 22 μεταβιβάσεις / πάσες σε 96 λεπτά αγώνα. Ο Σιώπης από την άλλη σε 51 λεπτά συμμετοχής είχε 60% με 3 / 5 πάσες.
Πηγή Wyscout: Το γράφημα με τις πάσες του Ζέκα
Αμυντικά ο Μανώλης Σιώπης είχε 5 / 9 κερδισμένες μονομαχίες με ένα 56%. Ήταν η 3η πιο καλή επίδοση στα μετόπισθεν μετά από το 81% του Τσιμίκα σε μονομαχίες που κέρδισε και το 86% του Τζαβέλλα ενώ την πιο κακή επίδοση σε κερδισμένες μονομαχίες είχε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Από τους παραπάνω μέσους βέβαια ο Ζέκα έχει τα πιο πολλά ματς με την Εθνική. Έκανε πρεμιέρα με τον Σκίμπε στην ομάδα σε ηλικία 28 ετών, 6 μηνών και 22 ημερών και έχει 28 αγώνες με 2 γκολ και 2 ασίστ. Ο Μπουχαλάκης επίσης πρωτοέπαιξε στην Εθνική με Σκίμπε: σε ηλικία 25 ετών, 5 μηνών και 3 ημερών. Έχει 16 συμμετοχές με τη φανέλα της.
Πηγή Wyscout: Το γράφημα με τις πάσες του Σιώπη
Ο Μανώλης Σιώπης έχει μόλις 4 ματς με την Ελλάδα. Έκανε ντεμπούτο το 2019 με Άγγελο Αναστασιάδη προπονητή. Ήταν σε ηλικία 25 ετών και 16 ημερών.
- Για το κείμενο χρησιμοποιήθηκαν στατιστικά δεδομένα από τo www.wyscout.com. Η φωτογραφία είναι από το Wyscout.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα