Ελβετία - Β. Ιρλανδία 0-0

Gazzetta team
Ελβετία - Β. Ιρλανδία 0-0

bet365

Γκολ στο Μπέλφαστ, σωτήρια επέμβαση στο St. Jakob-Park (0-0) και ο Ροδρίγκες έστειλε την Ελβετία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ατυχοι οι Βορειοιρλανδοί, δεν ξεχνούν το πέναλτι - φάντασμα του πρώτου αγώνα.

Δυο φάσεις, ένα γκολ, μια σωτήρια επέμβαση στο 92' κι από τα πόδια του Ροδρίγκες η Ελβετία στο Μουντιάλ! Στο Μπέλφαστ, ο παίκτης της Μίλαν σκόραρε από την άσπρη βούλα, στη Βασιλεία έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Εβανς και η ομάδα του θα βρεθεί για 4η διαδοχική φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Στον αντίποδα, η Β. Ιρλανδία το πάλεψε, φωνάζει ακόμα για το πέναλτι -φάντασμα στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο έπειτα από 180 αγωνιστικά λεπτά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα (0-1, 0-0).

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν απειλητικοί, αλλά το δυνατό σουτ του Μπραντ έδιωξε εντυπωσιακά ο Ζόμερ. Οι Ελβετοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο και σε τρεις περιπτώσεις πλησίασαν το γκολ. Στο 5' και στο 23' ο Σεφέροβιτς έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 29' ο Τζούμπερ νικήθηκε στο τετ α τετ από τον ΜακΓκόβερν. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, οι Βορειοϊρλανδοί ήταν πιο κινητικοί και σε ένα δεκάλεπτο βρέθηκαν μια ανάσα από το να σκοράρουν. Στο 54' η κεφαλιά του Ουάσινγκτον κατέληξε μόλις άουτ, ενώ στο 61' ο Σαβίλ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Οι Ελβετοί εκμεταλλεύθηκαν την έδρα, ανέβασαν ρυθμό έπειτα το 75', αλλά τόσο ο Σεφέροβιτς όσο και ο Εμπολό δεν κατάφεραν να καθαρίσουν την πρόκριση. Λίγο έλειψε να το πληρώσουν στο 92', αλλά την κεφαλιά του Εβανς έδιωξε στη γραμμή ο Ροδρίγκες.

Ελβετία: Ζόμερ, Σαρ, Ακάντζι, Λίχσταϊνερ, Ροντρίγκες, Τζάκα, Ζακάρια, Ζούμπερ, Σακίρι (80' Φράουλερ), Τζεμάιλι (61' Μεχμέντι), Σεφέροβιτς (86' Εμπολό)

Β. Ιρλανδία: ΜακΓκόβερν, Έβανς, ΜακΌλεϊ, Χιούζ, Μπραντ, Νόργουντ (75' Ματζένις), Ντέιβιτς, Σαβίλ, Γουόρντ (76' Τζόουνς), Γουάλας, Ουάσινγκτον (82' ΜακΝέιρ)

Швейцария - Северная Ирландия 0:0. Обзор матча. Чемпионат Мира 2018. 2-й стыковой матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα