Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Ξεκίνησε με το... δεξί η Κροατία στον όμιλο της Εθνικής

Newsroom
Παγκόσμιο Υγρού Στίβου, Κροατία

bet365

Η Κροατία ξεκίνησε δυναμικά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, επικρατώντας στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων με 25-6 της Κίνας.

Με ηχηρό τρόπο ξεκίνησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου η Κροατία, η οποία επικράτησε με 25-6 της Κίνας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων. Ένα αποτέλεσμα που ενδιαφέρει άμεσα την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, μιας και βρίσκεται στον ίδιο όμιλο.

Η τυπικά φιλοξενούμενοι έβαλαν γερές βάσεις νίκης από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Ξεκίνησαν έξι τέρματα διαφορά (7-1), φτάνοντας σε διψήφιο επίπεδο στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου (12-1). Στο τρίτο οκτάλεπτο η Κίνα βρήκε επιθετικές λύσεις, αλλά η Κροατία αύξησε εκ νέου τη διαφορά της (19-5). Το +14 ήταν μη αναστρέψιμο στην αρχή της τέταρτη περιόδου, με την Κροατία να μη ρίχνει το ρυθμό της και να φτάνει στο τελικό +19 (25-6).

Η Κροατία με τη νίκη αυτή ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου. Επόμενη αγωνιστική της κόντρα στη σημερινή αντίπαλο της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, το Μαυροβούνιο τη Δευτέρα (17/7, 12:35).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα