Champions League: Oι Φερεντσβάρος και Μπαρτσελονέτα επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στο Final 4
Η Φερεντσβάρος και η Μπαρτσελονέτα τελείωσαν τη δουλειά, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στο Final 4 του Champions League στη Μάλτα (30/5-1/6).
Μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του Β' Ομίλου, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φερεντσβάρος νίκησε τη Σαβόνα με 15-11 στη Βουδαπέστη και παραμένει στην 1η θέση.
Με τη σειρά της η Μπαρτσελονέτα χρειάστηκε να ανεβάσει ρυθμούς στο 2ο ημίχρονο για να νικήσει την Οραντέα με 14-8 στη Ρουμανία.
Ο Αργυρόπουλος στην κορυφή των σκόρερ με 37 γκολ
Στο μεταξύ ο Στέλιος Αργυρόπουλος συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα των σκόρερ, ο Έλληνας διεθνής παίκτης της Φερεντσβάρος, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ κόντρα στη Σαβόνα έφθασε στα 37 γκολ.
Ακολουθεί ο Αλβάρο Γρανάδος για την Μπαρτσελονέτα, τέσσερα γκολ κόντρα στην Οραντέα και 33 συνολικά γκολ για τον Ισπανό.
Η βαθμολογία
(5η αγωνιστική)
- 1.Φερεντσβάρος 13
- 2.Μπαρτσελονέτα 11
- 3.Σαβόνα 6
- 4.Οραντέα 0
*Η 6η αγωνιστική (14/5): Φερεντσβάρος-Οραντέα, Μπαρτσελονέτα-Σαβόνα
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
