Πόλο: Οι «εκλεκτές» του Δουδέση για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ολλανδία, στο Ευρωπαϊκό

Κώστας Ευθυμιάδης
evaggelos doudesis

bet365

Ο Ευάγγελος Δουδέσης έκανε γνωστή την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο γυναικών του Αϊντχόφεν.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο, Ολλανδία, φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το διάστημα 5-13 Ιανουαρίου, στις γυναίκες.

Η ομάδα του Ευάγγελου Δουδέση θα φιλοξενήσει την διοργάνωση, με τον Ελληνα τεχνικό να κάνει τις κλήσεις του, μέσα στις οποίες είναι και δύο παίκτριες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τις Κίτι Λι Τζούστρα και Μπριζίτ Σλίκινγκ που αγωνίζονται με την ομάδα της Βουλιαγμένης. Η Ολλανδία βρίσκεται στον Α’ Όμιλο μαζί με την Εθνική μας ομάδα, αλλά και με την Ιταλία και Κροατία. Η αναμέτρηση κόντρα στην Ελλάδα, είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιανουαρίου.

Οι κλήσεις του Ευάγγελου Δουδέση: Ααρτς, Σέβενιτς, ντε Κράατς, Γιούστρα, Σλίκινγκ, Βαν ντερ Βέιντεν, Κούνινγκ, Βαν ντερ Σλουτ, Μ. Ρογκ, Λ. Ρογκ, τεν Μπροκ, Γουλβς, Μουλχούιζεν, βαν ντερ Ντόπελστιν, Μπόσβελντ, Μπούις, Σάαπ.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα