Πόλο: Η Ουγγαρία κατεβαίνει στο Ευρωπαϊκό με 5 πολίστες από την ομάδα της Φουκουόκα

Κώστας Ευθυμιάδης
Παίκτες της Ουγγαρίας στο πόλο στέκονται όρθιοι

bet365

Εντελώς διαφορετική ομάδα κατεβάζει η Ουγγαρία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο, καθώς ο Ζολτ Βάργκα κράτησε μόνο πέντε παίκτες από αυτούς που κέρδισαν την Ελλάδα στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος το καλοκαίρι.

Με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο και το καλοκαίρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Ουγγαρία θα δώσει ευκαιρίες σε νέους παίκτες να λάμψουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο που ξεκινά σε 10 ημέρες στην Κροατια.

Ο Βάργκα θέλει να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και από την ομάδα που κέρδισε την Εθνική μας στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, κράτησε μόνο τους Πολ, Νάγκι, Φέκετε, Βάργκα και Μόλναρ. Αποφάσισε να ξεκουράσει τους Βάμος, Ζάλανκι, Γιάνσικ και Μάνχερτζ, κάτι που σημαίνει πως στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα παρουσιαστεί μία… άγνωστη, σχετικά, ομάδα.

Οι κλήσεις του Βάργκα για το Ζάγκρεμπ: Μπάνιαϊ, Γκιάπιας, Μπούριαν, Φέκετε, Χάραι, Κόβατς, Μόλναρ, Νάγκι, Πολ, Σεγκάλμι, Τάτραι, Βάργκα, Βιγκβάρι Βέντελ, Βιγκβάρι Βινς, Βίσμεγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα